Sport Centar

Oscar Pistorius uložio žalbu na produženje zatvorske kazne

Južnoafrički mediji javljaju da je olimpijac Oscar Pistorius uložio žalbu na nedavno produženje zatvorske kazne za ubistvo djevojke Reeve Steenkamp.

Oscar Pistorius uložio žalbu na produženje zatvorske kazne

Pistorius je u utorak uložio žalbu Ustavnom sudu. Prošlog mjeseca je Vrhovni žalbeni sud Pistoriusu izrekao više nego dvostruku zatvorsku kaznu od 13 godina, obrazloživši da je prethodna od šest godina bila šokantno blaga.

Sada će dvostruki amputirac, koji se takmičio u konkurenciji invalidnih sportista na Olimpijskim igrama 2012. u Londonu, iz zatvora na uslovnu slobodu izaći tek 2023. godine.

Pistorius je ubio Steenkamp na Dan zaljubljenih, 14. februara 2013. godine pucavši četiri puta iz pištolja kroz zatvorena vrata toaleta. U svoju odbranu Pistorius je kazao da je od 29-godišnje djevojke mislio da je provalnik.

oscar pistoriuszalba
KOMENTARI

KOMENTARI

Ebony Austin
Gost

Moj zadnji paycheck bio je £ 2500 za rad 12 sati tjedno online. Prijatelji mojih sestara već mjesecima imaju prosjek od £ 8k i radi oko 30 sati tjedno. Ne mogu vjerovati kako je to biloo lak0 kad sam ga pokušala. Potencijal s tim je beskrajan.

Ovo je ono što radim ……. >>>>>>>>>>>>>>>>>>>  www.BuzzCash3.Com  

wpDiscuz