Sport Centar

Oglasio se Vukičević: Nikakav program nisam predstavio ljudima iz FK Sarajevo

Slaviša Vukičević se u posljednjem periodu dovodio u vezu sa svojim bivšim klubom, Fudbalskim klubom Sarajevo.

Oglasio se Vukičević: Nikakav program nisam predstavio ljudima iz FK Sarajevo

Slaviša Vukičević se u posljednjem periodu dovodio u vezu sa svojim bivšim klubom, Fudbalskim klubom Sarajevo.

On je u prethodnom periodu spominjan kao jedan od kandidata koji su trebali pojačati sportski segment Bordo ekipe, odnosno bio je jedan od kandidata za poziciju koordinator sportskog segmenta FK Sarajevo.

Iako se navodilo da je klub sa njim pregovarao, te da je ovaj dugogodišnji sportski radnik prezentovao program i plan rada, on je odlučio oglasiti se putem Facebooka, te vam Vukičevićevo saopštenje prenosimo u cijelosti.

”ISTINE RADI !!!
Dužan sam navijačima FK Sarajeva dati javno objašnjenje,tako sam odgojen, nazvat ću ga “nesporazumom”, koji čitam na raznim portalima kao i u novinama.
“NIKAKAV PROGRAM ,NITI PLAN NISAM PREDSTAVIO NIKOME U FK SARARAJEVU” na osnovu kojeg bi sudili moju kompetentnost i donosili odluke vezane za mene!!!
Tačno je da me je navijač FK Sarajeva, cijenjeni advokat, član novog UO FK Sarajeva kontaktirao i zakazao sastanak koji se dogodio dva dana poslije mog dolaska iz Francuske, 15.05.2018 ,gdje inače živim i radim u fudbalu već 30 godina. Odgoj i vječna ljubav prema mom klubu mi nalaže da ispoštujem poziv za vjerovatno bolje sutra mog kluba. Uz prijatnu kafu i elociranje navijačkih uspomena nekadašnjeg, velikog, FK Sarajeva, sa cijenjenim advokatom Senadom Bilićem dotakli smo se sadašnjeg FK Sarajeva i dešavanja u i oko kluba. Na moja pitanja oko načina funkcionisanja kluba, sportskog organima,vertikale odgovornosi i obaveza,donošenja sportskih odluka…itd…naravno odgovora nisam dobio!!! Pošto sam uvijek bio profesionalac u životu, a pogotovo u fudbalu, nikada ne pričam o ozbiljnim stvarima u kafani!!!
Moj prijedlog je bio da me zvanično pozovu gdje bi detaljno predložio plan i program za bolje sutra mog i vašeg kluba!!!
Poštovani ljubitelji FK Sarajeva, vaš klub je oduvijek imao “klasu ” u svim relacijama…volio bih da se varam ali mislim da smo izgubili tu najvažniju vrijednost u sportu!!!
Zauvijek Bordo i želim Vam puno uspijeha!!
Allez FK Sarajevo!!!!”

fksarajevoslavisa vukicevic
KOMENTARI

KOMENTARI

Almir
Gost

I ti Slaviša ko i ostale legende. Pametovati znate a upustiti se u posao nećete. Nek si ti nama živ i zdrav a bilo vam je prilika kad je Tan postao većinski ulagač vas legendi nije bilo nigdje. I sad da mi pametujete. Čuj nisi imao plan i program,nemaš ti volje moj paša solidni i kani se i blaga.

Almir
Gost

Mislio sam ubleha….nemojte ni pametovati

wpDiscuz