Sport Centar

Održana Skupština Zrinjskog: Promijenjena Uprava, ali i naziv kluba

U Hrvatskom Domu herceg Stjepana Kosače u Mostaru, sinoć je održana Skupština Malonogometnog kluba Zrinjski Mostar.

Održana Skupština Zrinjskog: Promijenjena Uprava, ali i naziv kluba
FOTO: Hercegovina.info

U Hrvatskom Domu herceg Stjepana Kosače u Mostaru, sinoć je održana Skupština Malonogometnog kluba Zrinjski Mostar.

Izabrano je novo vodstvo, a jednoglasnom odlukom članova Skupštine u novi saziv Uprave MNK „Zrinjski” Mostar izabrani su:

1. Marko Zovko, predsjednik Kluba
2. Dražan Golemac, predsjednik Skupštine
3. Marin Jelčić
4. Tomas Bevanda
5. Ivan Dragoje
6. Marko Novak
7. Tomislav Bevnada
8. Joško Čagalj
9. Goran Bošnjak
10. Dalibor Pehar
11. Marin Knezović

Odlukom Skupštine došlo je do promjene naziva Kluba koji sada glasi Hrvatski futsal klub „Zrinjski” Mostar.

Za predsjednika Kluba izabran je Marko Zovko, a nova Uprava HFC „Zrinjski” Mostar kao svoj cilj postavila je osiguravanje stabilnost u klubu i stvaranje boljih uvjeta futsala u Mostaru.

Mali nogomet tj. Futsal je uvijek bio popularan sport u gradu na Neretvi i uvijek je imao mlade i talentirane igrače. Pored našeg seniorskog tima imamo u planu osnovati futsal akademiju i osigurati uvjete za naše najmlađe da kroz zabavu i rad bolje upoznaju futsal. Iduće godine slavimo deset godina osnutka kluba i želimo po prvi put donijeti titulu prvaka države našim navijačima, rekao je Marko Zovko novi predsjednik HFC „Zrinjski” Mostar.

Na Skupštini je bio i predsjednik HMRK “Zrinjski” Mostar, Branislav Stojkić koji je u ime Kluba dao potporu novoj Upravi HFC “Zrinjski” Mostar, stoji na hercegovina.info.

hfc zrinjskimnk zrinjski
KOMENTARI

KOMENTARI

Nusret
Gost

HRVATSKI…..jao govaana i “kluba”…EVO BALIJE pa se ucite..zasto su uspjesniji od ans”postenih”?ZATO STO PRVO CIJENE SVOJE!Ovo je fasistiscki,ustaski klub,tos e zna. ALI oni ne daju na svoje!U upravi mogu sjediti SAMO HRVATI(isto je i kod Srba) ali samo u BALIJE je vazda_bratstvo i jedinstvo…prokleti bravar i komunizam!Mogu SVI da igrajuz a klub alui VLASNIK I UPRAVA je iskljucivo rezervisano za HRVATA…BRAVO susjedi!Mada vas ne begenisem-naucite BALIJE KAKO SE VOLI SVOJE!(posebno one iz Tuzle!)

Mav
Gost

Nusrete,ne seri.Hebo ti svi Tuzlaci mater nepismenu.

wpDiscuz