Sport Centar

Odaberite najbolji proizvod za mršanje: Body – držim liniju prijatelj Business lige

Kompanija "Body - držim liniju" već pet godina brine o lijepom izgledu žena i muškaraca širom Bosne i Hercegovine. Za jubilarnu 10. sezonu Business lige pripremili su lijepe nagrade za učesnike, koji će moći obradovati i sebe, ali i svoje ljepše polovine.

Odaberite najbolji proizvod za mršanje: Body – držim liniju prijatelj Business lige

Kompanija “Body – držim liniju” već pet godina brine o lijepom izgledu žena i muškaraca širom Bosne i Hercegovine. Za jubilarnu 10. sezonu Business lige pripremili su lijepe nagrade za učesnike, koji će moći obradovati i sebe, ali i svoje ljepše polovine.

Body – držim liniju na tržište BiH uvozi i distribuira poptuno prirodne proizvode koji su namijenjeni osobama koje žele regulisati tjelesnu težinu i rad probave. Proizvodi su dostupni u apotekama širom Bosne I Hercegovine, a u ponudi su: Slim Body Fit Line i Acai držim liniju kapsule za mršavljenje, kao i Belly držim liniju capsule za probavu.

Jednostavne za upotrebu ( 1 kapsula dnevno), već nakon mjesec dana korištenja donose rezultate. Informacije o iskustvima korisnika, sastavu, djelovanju i upotrebi proizvoda nalaze se na drzimliniju.com. Mi mislimo na vase zdravlje i lijep izgled.

KAKO ODABRATI PRAVI PROIZVOD?

Jedno od najčešćih pitanja onih koji se prvi put susreću sa našim proizvodima jeste – kako odabrati pravi proizvod?

Slim i Acai kapsule za mršavljenje, Belly za regulaciju probave i Extreme kapsule za sportiste i rekreativce koji žele regulisati tjelesnu težinu. Važno je naglasiti da se svi proizvodi piju samo jednom dnevno, najčešće je preporuka da se konzumiraju ujutro sat prije doručka uz čašu vode.

Neki od proizvoda se mogu piti kombinovano i to u slučaju kada istovremeno imate višak kilograma kao i problem sa lošom probavom. ( Slim i Belly ili Acai i Belly). U tom slučaju jedan od proizvoda se pije ujutro na prazan stomak, dok se drugi pije u pauzi između ručka i večere.

Slim kapsule – regulišu apetit, izazivaju osjećaj sitosti i žeđi, ubrzavaju metabolizam i dovode do sagorijevanja masnih naslaga i podizanja energetskog nivoa. Osnovni sastojci: suhi ekstrakt lista estragona, ekstrakt gorke narandže, ekstrakt zelenog čaja, ekstrakt bijelog graha, ekstrakt sjemena bogorodične suze.

Acai kapsule – ubrzavaju metabolizam, sagorijevaju masne naslage, regulišu apetit, podižu energetski nivo, imaju antioksidativno djelovanje, kožu čine zdravijom, elastičnijom i ljepšom. Osnovni sastojci: ekstrakt Akai bobica, citozan, ekstrakt zelenog čaja, ekstrakt grejfruta, pčelinji vosak, CLA.

Belly kapsule – smanjuju nadutost, regulišu probavu i neredovnu stolicu, prave detoksikaciju organizma i blago potiču ubrzavanje metabolizma i mršavljenja. Osnovni sastojci: voćni ekstrakt vinove loze i žutog voća, polifenoli čaja, ekstrakt nezrele gorke narandže.


Extreme kapsule – su namijenjene za regulisanje tjelesne težine, uz pravilnu ishranu i svakodnevnu fizičku aktivnost. Osnovni sastojci: gorka narandža, korijen đumbira, sjeme limuna, jobove suze, garsinija, citozan.

Naši proizvodi su dostupni u apotekama širom Bosne i Hercegovine, te iza njih stoji dokumentacija koja potvrđuje kvalitet i ispravnost.

Više savjeta o proizvodima, sastavu, ishrani u toku konzumacije, kao i iskustvima korisnika, pročitajte na drzimliniju.com.

drzimlinijuscbusinessliga
KOMENTARI

KOMENTARI