Sport Centar

Ocu Muhameda Bešića određen jednomjesečni pritvor

Sud u Gradačcu odredio je jednomjesečni pritvor 46-godišnjem Mehi Bešiću iz Falešića kod Srebrenika, otac bh. fudbalskog reprezentativca Muhameda Bešića, zbog sumnje da je počinio krivična djela izazivanje opće opasnosti i nasilničko ponašanje, prenosi faktor.ba.

Ocu Muhameda Bešića određen jednomjesečni pritvor

Kako je za Faktor potvrdio Admir Arnautović, glasnogovornik Kantonalnog tužilaštva u Tuzli, pritvor je Bešiću određen zbog bojazni da bi boravkom na slobodi mogao ponoviti krivično djelo.

Bešić je uhapšen nakon što je u četvrtak izazvao opću opasnost u mjestu Falešići i to nakon svađe sa Senadom Suljanovićem, amidžom Samira Suljanovića koji je Mehu nekoliko dana ranije ranio upucavši ga u nogu i ruku.

Navodno, Bešić je tada bacio petardu ispred kuće Suljanovića, a eksplozija do koje je došlo izazvala je požar zahvativši nisko rastinje, te se vatra munjevitom brzinom širila prema kući pa su osim policije u ovom slučaju morali intervenisati i vatrogasci.

Nekoliko sati kasnije Meho je izazvao novi incident te je prijetio Džemaludinu Bešiću, također u Falešićima. Sve se odigralo kada je Meho susreo Džemaludina. Posvađali su se, a Bešić je, iako je bio u kolicima, zaprijetio nožem koji je imao kod sebe. Džemaludin je pobjegao, ali je Meho nakon toga, prolazeći pored njegove kuće na garažu bacio bocu sa benzinom te je izazvao novi požar u kojem je oštećena stolarija na objektu.

Nedugo potom, Bešić je prijavljen policiji te je ubrzo i uhapšen.

meho besicmuhamed besic
KOMENTARI

KOMENTARI

GOOVNA OD PORTALA!Jeli vas placaju SBB/SDP?
Gost
GOOVNA OD PORTALA!Jeli vas placaju SBB/SDP?

KOLIKO DOBIJATE PLACENO DA OVAKVE NE SPORTSKE STVARI OBJAVLJIVATE NA SPORTSKIM STRANICAMA I time ponizavate naseg heroja Muhameda Besica???

FUJ MAJKE VAM SE SJETIM!

Marko
Gost

Ovo nisu vijesti za sportske portale. Ovo je čovjekov privatni život i njegov privatni problem.

Vlado
Gost

Bravo za ova komentara dole.Zasto se Muhamed Besic spominje?
Ovo ljudi nisi sportske vijesti,budite korektni i nemojte privatne stvari obavljivati.
Budite kao sportske portal moralni i pristojni.Ja kao citaoac ne zelim ovakve vijesti citati.
Vec dugo nema jedan zanimljiv intervju o bilo cemu.Samo copy past i obajavi.
Je li to novinarstvo?

wpDiscuz