Sport Centar

Obezbijeđenje zamalo fizički napalo bivšeg reprezentativca BiH: Imao kupljenu kartu, ali…

Susret BiH i Švicarske u Mejdanu nije samo dobio slučaj ''Nuić'', već se nakon susreta pričalo i o broju karata, koje su štampane preko svake mjere.

Obezbijeđenje zamalo fizički napalo bivšeg reprezentativca BiH: Imao kupljenu kartu, ali…

Susret BiH i Švicarske u Mejdanu nije samo dobio slučaj ”Nuić”, već se nakon susreta pričalo i o broju karata, koje su štampane preko svake mjere.

Naime, odštampano je mnogo više karata u odnosu na kapacitet sjedećih mjesta koja može primiti dvorana Mejdan.

Neugodnost vezanu za ovaj susret je imao bivši bh. reprezentativac, Damir Doborac. Doborac je prije susreta kupio karte za sebe i porodicu, ali kada je želio ući u dvoranu nastali su problemi.

Obezbijeđenje nekadašnjem reprezentativcu BiH nije omogućilo ulazak u dvoranu, a kada je krenula rasprava, bili su spremni i fizički se obračunati sa Damirom i članovima njegove obitelji.

Reprezentativac BiH koji je ubilježio skoro stotinu nastupa u dresu Zmajheva je tako bio primoran susret pratiti u tržnom centru koji je nadomak Mejdana, a da li će neko odgovarati za slućaj prekomjerne prodaje i štampanja karata, ostaje da se vidi.

damir doboracrukometna reprezentacija bih
KOMENTARI

KOMENTARI

Igor
Gost
HAJMO SDP BAGRO! I VI mislite da cete preuzeti vlast u BiH u ime Bosnjaka?MA DA….malo sutra …nece vam beogradski plan da “okrivljavanjem SDA za sve moguce i nemoguce”, sredite da najveca stranka u BiH postane SNSD…to bi bila DZENAZA BOSNJACKOG naroda… GODINAMA Tuzlu pokopava SDP a SDA ju je iz MRTVIH DIGAO(sva preduzeca u zadnje 3 godine iz goovana je vadila SDA)..ja sam iz mjesanog braka i vjerujem u Boga…ali gotivim SDA upravo jer imaju I OBRAZA I SVAKOME SMIJU U OCI POGLEDATI A godinama im se spocitavaju kojekakve gluposti.. ATEISTI-ONI KOJI NE VJERUJU…Boga svakako ne priznaju-KOGA DA SE… Čitaj više »
wpDiscuz