Sport Centar

NSBiH ukupno kažnjen sa 265 000 KM u prethodnom kvalifikacionom ciklusu

NSBiH je u minulim kvalifikacijama za SP morao platiti 157 000 franaka, odnosnoso 265 000 KM na ime kazni kao rezultat kršenja diciplinskog pravlinika FIFA-e.

NSBiH ukupno kažnjen sa 265 000 KM u prethodnom kvalifikacionom ciklusu

Kazna iz Talina od 40 000 franaka zbog bakljade naših navijača je i najteža koju smo imali tokom kvalifikacionog ciklusa, a nakon suspenzije Bilinog polja ukoliko navijači ne prestanu sa bakljadama, naredne kazne bi mogle biti mnogo teže.

“Opseg sankcija za kršenje Pravilnika je širok, naročito za asocijacije kojima se dešava ponavljanje istih prekršaja. Osim suspenzije stadiona, ide se i do oduzimanja bodova i diskvalifkacije. No, nadamo se da će naši navijači, čija je podrška reprezentaciji neizmjerna i neupitna, imati to u vidu”, rekao je za Dnevi avaz generalni sekretar NSBiH Jasmin Baković.

fudbalska reprezentacija bihjasmin bakovic
KOMENTARI

KOMENTARI

Damir
Gost

kad imamo debila ili”podobih Srba iz Tuzle”koji imaju veca prava od izbjeglica iz Srebrenice koji su prezivjeli genocid-koji se uvale emdju navijace BiH i prave nerede..pogledajte sve one koji su UHVACENI-pogledajte im imena pa ce i budali biti jasno…a onda kukamo kako nemam dobrog selektora..odakle nam pare da ga platimo, sta ostane nakon kazni??Neka Tuzlacima SRBA a neka progone Bosnjake,…

Nihad75
Gost

E vala grijesis Damire, ja sam iz Tuzle i ozenio izbjec i ne palim baklje. Ne generaliziral sve, ako nisi nikad Bio u Tuzli. Ako nisi znao, Srbin iz Banjaluke je osnovao BH Fanaticose, Srbi su Bosanci i Bosni i ne djeli narod.

wpDiscuz