Sport Centar

NSBiH podržao humanitarnu akciju “Nijedno dijete bez paketića”

Udruženje studenata „Ruku na srce“ i ove godine organizuje humanitarnu akciju pod nazivom „Nijedno dijete bez paketića“.

NSBiH podržao humanitarnu akciju “Nijedno dijete bez paketića”

Udruženje studenata „Ruku na srce“ i ove godine organizuje humanitarnu akciju pod nazivom „Nijedno dijete bez paketića“.

Ovu humanitarnu akciju podržavaju NS/FS BiH i bh. reprezentativci koji poručuju da nema ništa plemenitije od dječijeg osmjeha ni ljepšeg osjećaja od pomaganja drugima.

Donirajte slatkiše, igračke (ne moraju biti nove, važno da su očuvane), školski pribor, novac ili čak sami napravite novogodišnji paketić za mališane iz socijalno ugroženih porodica.

Svojom nesebičnom podrškom usrećite djecu koja drugačije nemaju priliku iskusiti te male radosti i uljepšajte im početak Nove godine

Donacije možete dostaviti na nekoliko punktova:

Radnim danima od 09:00 do 17:00h:

Mevlana caffe, Baščaršija (ul. Čurčiluk Veliki 24)
Udruženje STELEKS, Elektrotehnički fakultet u Sarajevu (Kampus Univerziteta)
Prostorije FK Željezničar(stadion Grbavica)
Prostorije firme toner.ba(ul. Hamdije Kreševljakovića 30)
Subotom od 10:00 do 12:00h:

Centar Ruku na srce na Dobrinji (ul. Esada Pašalića)
Svaki dan od 09:00 do 22:00h

Dječija igraonica Kinderland Sarajevo, Termalna rivijera Ilidža (ul. Butmirska cesta 18)
Broj žiro računa za uplate novčanih donacija: 1990490056036171 (Sparkasse Bank, primalac: Udruženje “Ruku na srce”, svrha uplate: Projekat “Nijedno dijete bez paketića 2018”)

Skupljanje priloga traje do 12.12.2018. g. Za sve dodatne informacije posjetite stranicu Udruženja www.rukunasrce.ba

(nfsbih.ba)

nfsbihnsbih
KOMENTARI

KOMENTARI

Balisjka posla...
Gost

Bravo jugobalije..Sveti Nikola vam zahvaljuje!Kako je Tiito ispro mozak GLUPOM BALIJI..nije mi cudos to su vicevi tipa”Doso glupi MuJo…”..doso glupi Suljo….nije cudo jer pameti NIKADA doci zahvaljujuci prokletim komunjarama i petokolonasima…

Nikola
Gost

Imate li vi Bosnjaci ista SVOJE da slavite i velicate?Morate li UVEK velicati i slaviti tudje?!SVETI NIKOLA je nas!Ili se mozda na taj nacin zelite vratiti veri pradedova?Sakupljajte paketice za ramazan i bajram a nase svetinje pustite NAMA!Sve vam to radi SDP, i nastavite li tako nema da vas ima vec za 20 godina!Vi ste jedini narod(ili”narod”?) koji vise ceni i voli tudje od svoga!

Vracajte se korenimA!:)
Gost

Koja BEDA od ljudi!Oni ne znaju ni ko su ni sta su ni cemu i kome pripadaju!………………………………………….SVETI NIKOLA je nas!……………………………………………Sveti Valentin je NASH!

wpDiscuz