Sport Centar

Novo izdanje Business lige: Prijavite se za učešće u devetoj sezoni

Pripreme za organizaciju nove sezone Business lige su u toku, a organizator ovog prestižnog takmičenja na posljednjem zasjedanju je donio odluke o promjeni nekoliko pravila.

Novo izdanje Business lige: Prijavite se za učešće u devetoj sezoni

Naime, nova sezona Business lige bi trebala startati početkom novembra ove godine.

Organizator lige na posljednjoj sjednici je donio odluku o promjeni pravila, pa tako u narednoj sezoni bit će ograničen angažman igrača koji nisu uposlenici firmi koje budu na spisku ekipa takmičara. Firmama će biti omogućena prijava do tri igrača koji nisu uposlenici te kompanije, ali da to ne mogu biti aktivni fudbaleri. Samo dvojica od tih nogometaša moći će biti u zapisniku jedne utakmice.

Tako će svaka ekipa imati pravo da prije početka takmičenja prijavi tri igrača, ali samo dva će se moći naći u zapisniku za utakmicu, dok će jedan igrač utakmicu morati gledati sa tribina.

Druga promjena pravila se tiče fuzionisanja ekipa. U ovoj sezoni spajanje ekipa neće biti moguće te će svaka firma morati biti zaseban učesnik.

Vrijedi istaći da će i ove sezone domaćin Business lige biti dvorana ”Amel Bečković” u Vogošći, a već od danas prijave za takmičenje možete izvršiti putem e-maila: sc.bliga@gmail.com. Dodatne informacije svi zainteresovani mogu dobiti putem telefona 033/200-576 i 061/700-367.

Organizator Business Lige, Udruženje za razvoj sporta – Sport Centar ističe da je broj učesnika ove sezone ograničen, stoga svi zainteresovani svoje prijave trebaju dostaviti u najskorije vrijeme.

Svi sponzori koji su zainteresovani da podrže deveto izdanje Business Lige mogu se javiti na e-mail marketing@scsport.ba.
Rezultati, izvještaji, intervjui, fotografije i video snimci bit će dostupni na www.businessliga.ba i www.scsport.ba, kao i na zvaničnoj Facebook stranici Business Liga.

Udruženje Sport Centar je u finalnoj fazi pregovora sa nekoliko medija koji će ovogodišnju Business ligu u malom fudbalu/nogometu učiniti dodatno atraktivnijom.

sc business liga
KOMENTARI

KOMENTARI

Fuzbaler a mater
Gost

Je li besplatna prijava ili se placa ucesce?

supermen
Gost

Ko učestvuje od ekipa?

$$$
Gost

Koliko je kotizacija?

Šampioni
Gost

BHPOŠTA najjača i ove godine!! ŠAMPIONI!!!

wpDiscuz