Sport Centar

Noviteti: Završnicu Business lige sutra pratite u live streamu na Facebooku!

Uzbudljiva sezona Business lige u malom nogometu sutra će i zvanično biti okončana, ali prije toga slijedi sami vrhunac takmičenja, događaj koji su svi učesnici i gledaoci čekali.

Noviteti: Završnicu Business lige sutra pratite u live streamu na Facebooku!

Finalni meč igra se u dvorani “Ramiz Salčin” u sarajevskom naselju Mojmilo, od 19.30 sati, a snage će odmjeriti ekipe koje su, ujedno, pokazale najviše u dosadašnjem toku takmičenja – BH Pošta i Lutrija BiH/MUP KS.

Do završnog obračuna za titulu prvaka Business lige ekipu BH Pošte vodili su Elvis Rizvan, Kemal Tahirović, Sead Bučan, Mirza Ajanović, Muris Krka, Mirza Džafo, Ermin Salčin, Mesud Pašić, Aldin Janjoš i Anel Škoro, dok su boje sastava Lutrija BiH/MUP KS ove sezone branili Ilhan Tucović, Nedim Hamzić, Edin Hajdarević, Semir Zilić, Amar Behlulović, Mustafa Tabaković, Sead Ajanović, Admir Musić, Avdibegović Damir, Haris Mešanović, Mirza Selimović, Alen Kremo, Sanid Mandal, Edin Velagić, Edin Mujan, Anes Mešetović.

Također, istog dana, ali nešto ranije (18 sati) u susretu za treće mjesto sastati će se ekipe Amadeus/Oslobođenje i BH Telecom.

Između tih utakmica, bit će upriličen revijalni susret između članova Udruženja “Oaza” Sarajevo i ekipe portala Sport Centar (SCsport.ba). Susret će se odigrati u 18.50 sati.

Novitet je da će sutrašnji mečevi, finale i susret za treće mjesto, biti emitirani u direktnom prijenosu, i to na Facebook stranici portala Sport Centar (SCsport.ba), u live streamu.

Također, koristimo priliku da pozovemo ljubitelje malog fudbala, kao i sve zainteresovane, da svjedoče nesvakidašnjem sportskom događaju, uzbudljivoj završnici Business lige – dvorana “Ramiz Salčin”, četvrtak, 13. april.

Svi su pozvani, kako oni koji žele prisustvovati samom događaju, tako i oni koji su zainteresovani da mečeve prate putem live streama na FB stranici Sport Centra.

amadeus osloboenjebh postabh telecombusiness ligalutrija/mup ks
KOMENTARI

KOMENTARI