Sport Centar

Novi predsjednik UO Zrinjskog Branislav Stojkić: Pred nama je veliki zadatak

.

Novi predsjednik UO Zrinjskog Branislav Stojkić: Pred nama je veliki zadatak

Na redovitoj skupštini HMRK Zrinjski Mostar u srijedu je izabrano novo rukovodstvo kluba.

Na mjesto predsjednika Upravnog odbora izabran je Branislav Stojkić, dok su u Upravni odbor imenovani Dario Pušić, Dragan Miličević, Vedran Škobić, Dražan Pandža, Ivica Džeba te Filip Garmaz.

Nadzorni odbor činit će Dragan Babić, Igor Bošković i Marko Zovko. Na mjesto predsjednika skupštine izabran je Dario Pušić, priopćeno je iz HMRK Zrinjski.

Na skupštini je podneseno financijsko izvješće i raspravljalo o daljnjem napretku i ulaganju u rukomet u Gradu na Neretvi koji bilježi sve bolje rezultate.

Novi predsjednik Upravnog odbora uveo je i statutarne promjene u cilju bržeg i fleksibilnijeg rada članova Uprave, a formirani su i posebni odijeli unutar kluba koji će voditi brigu o natjecateljskim i organizacijskim aspektima utakmica, marketingu i PR-u te zdravstvenom stanju rukometaša.

“Izlazak u Europu kroz natjecanje u Challenge Cupu poticaj je za sve daljnje sportske aktivnosti koje će klupska uprava uložiti kako bi Mostar postao rasadnik vrhunskih rukometaša u ovom dijelu Europe. Pred nama je velik zadatak i obveza raditi na promociji Zrinjskog i grada Mostara, i to ne samo u državi, već i u Europi”, kazao je predsjednik kluba Branislav Stojkić.

branislav stojkichmrkzrinjski
KOMENTARI

KOMENTARI