Sport Centar

Nova smjena trenera u BiH: ”Pamtit ću samo predivne trenutke”

.

Nova smjena trenera u BiH: ”Pamtit ću samo predivne trenutke”

Danas je nakon sastanka Uprave i trenera TOŠK-a, Igora Remetića donesena odluka o njegovom odlasku sa klupe ekipe sa Tešnja.

Nakon sastanka Uprave i trenera Igora Remetića, na kojem je izvršena analiza aktualnog stanja prve ekipe kao i trenutnog plasmana na prvenstvenoj ljestvici, donešen je sporazumni zaključak da od danas Igor Remetić više neće biti trener NK TOŠK.

“Nisam više trener TOŠK-a i to je normalan čin u ovom momentu. Rezultat je jedina istina a on u ovom trenutku nije dobar za TOŠK. Međutim, uzdignute glave napuštam klub i grad Tešanj, ponosan sam na ono što smo napravili u ovih 14 mjeseci. Pamtit ću samo predivne trenutke, a njih je bilo puno više nego onih drugih. Hvala ljudima koji su sarađivali sa mnom, veliko hvala igračima, zahvaljujem ljudima iz kluba na izuzetno korektnoj saradnji, uslovima koji su mi pruženi, autonomnom radu koji je krunisan titulom i ulaskom u veći rang takmičenja, vraćanju brenda kluba, punim tribinama, ponovno igranje TOŠK-a u završnici kupa BiH sa najboljim timovima naše zemlje i posebno veliko HVALA navijačima. TOŠK i Tešanj će uvijek zauzimati posebno mjesto u mom srcu. TOŠK ŽIVI VJEČNO!”

igor remetictosk tesanj
KOMENTARI

KOMENTARI