Sport Centar

Noć gladijatora: Stojnić stiže na megdan Deliji u Dubrovnik

Bosanskohercegovački borac Denis Stojnić borit će se u Dubrovniku protiv domaćeg takmičara Ante Delije u okviru "Noći gladijatora".

Noć gladijatora: Stojnić stiže na megdan Deliji u Dubrovnik

Nakon što je Darko Stošić prešao u UFC, Ante Delija je ostao bez protivnika, ali su organizatori vrlo brzo našli dostojnu zamjenu. Riječ je o bh. borcu, Denisu Stojniću koji je trenutno prvak HIT FC promocije, gdje je ostvario dvije uzastopne pobjede.

“U ovom meču idem na pobjedu i nadam se podršci naših Bosanaca i Hercegovaca u duelu protiv domaćeg borca”, kazao je ukratko Stojnić nakon što je objavljen plan borbe.

Noć gladijatora bit će održana 12. marta u Dubrovniku, a ulaznice će se naći u prodaji početkom 2018. godine. Inače, Deliji će to biti prva borba nakon povrede u 2015. godini.

ante delijadenis stojnic
KOMENTARI

KOMENTARI

Maya Copland
Gost

Ja sam u osnovi napraviti oko 6-8 tisuća dolara svaki mjesec za slobodne poslove koje radim kod kuće. Za svakoga tko je spreman obaviti jednostavan posao od samo 2 sata do 5 sati dnevno iz dnevne sobe i istovremeno ostvariti dragocjeni prihod … Tada je ovo radna prilika zaa vas …

Za više detalja …… >>>>>>>>>>>  www.BuzzCash3.Com  

wpDiscuz