Sport Centar

NK Čelik: Pomoć liječenju sina bivšeg igrača Seada Bajramovića

Nadolazeća utakmica NK Čelk- NK Metalleghe BSI Jajce će pored velike rezultatske važnosti za oba kluba imati i humanitarni karakter.

NK Čelik: Pomoć liječenju sina bivšeg igrača Seada Bajramovića

S obzirom da je sin bivšeg igrača NK Čelik Zenica Seada Bajramovića trenutno u procesu liječenja i potrebna mu je finansijska pomoć za liječenje koje nije u mogućnosti sam finansirati, rukovodstvo kluba je odlučilo da 20% prihoda od ulaznica sa nadolazeće utakmice bude donirano za liječenje Melisa Bajramovića.

“U crno-crvenom dresu Sead “Buco” Bajramović je prvi put zaigrao u sezoni 2001/02 te je postao prepoznatljivi dio Čelikovog prvog tima na poziciji desnog beka u narednih šest sezona u kojima je odigrao ukupno 118 ligaških utakmica i postigao 3 gola. Bespoštedni borac na terenu će svakako svojom odlučnošću biti veliki dio oporavka svog sina kojem Nogometni klub Čelik želi brz oporavak kako bi ga ubrzo ugostio na najljepšem stadionu.

Pozivamo sve navijače i simpatizere da dođu na utakmicu u subotu u 17 h i na najbolji način kupovinom ulaznice pomognu svoj klub i porodicu Bajramović.

Čelik ne zaboravlja svoje – dođi na utakmicu i podrži Čelik!”, saopštili su iz zeničkog kluba.

nkceliksead bajramovic
KOMENTARI

KOMENTARI