Sport Centar

Nikolić za SC: Nadam se da ćemo uz podršku manijaka ostvariti cilj

Stevo Nikolić, napadač Plavih sa Grbavice je za naš portal otkrio svoja očekivanja pred uzvratni susret sa AIK-om.

Nikolić za SC: Nadam se da ćemo uz podršku manijaka ostvariti cilj

Nikolić ističe da se AIK mora otvoriti, te da će Plavi pokušati iskoristiti njihovu otvoreniju igru da postignu gol, koji bi ih približio plasmanu u treće pretkolo Evropa lige.

”Oni će se tamo otvoriti, moraju napasti, a tu vidim našu šansu, jer ako postignemo gol, bićemo bliže plasmanu u narednu fazu kvaliffikacija za Evropa ligu. Oni su sa ekipom sa Farskih Otoka igrali otvoreno, napadali su čitavu utakmicu i postigli pet golova.”

AIK svoje domaće utakmice igra na vještačkoj podlozi, ali Stevo ističe da to neće biti veliki problem jer je ta vještačka podloga mnogo kvalitetnija od one u BiH.

”Ima razlike, ali mislim da nije velika,  jer vještačka trava je tamo mnogo kvalitetnija nego u BiH. Lopta je brža na tom terenu, a nama bi to trebalo odgovarati, međutim ne znamo ništa dok ne istrčimo na teren.”

Nikolić je za kraj poslao poruku Manijacima koji budu prisustvovali utakmici u Švedskoj.

”Svaka čast onima koji dođu, jer to je zaista dalek put. Manijaci svakako prave fascinantnu atmosferu, nadam se da će nam njihova pjesma pomoći da ostvarimo cilj. Mi ćemo dati od 100% svojih mogućnosti da ostvarimo pozitivan rezultat koji bi nas odveo u treće pretkolo. Još jednom ispred cijele ekipe želim da se zahvalim onima koji dođu, i nadam se da ćemo se na kraju skupa radovati”, zaključio je Nikolić za SCsport.ba.

aik stockholmevropa ligastevo nikolic
KOMENTARI

KOMENTARI