Sport Centar

Ni riječi o incidentu: Na kojoj utakmici je bio delegat meča Rudar – Bosna?

Poslije utakmice između Rudara iz Kaknja i visočke Bosne (1:1) došlo je do nemilih scena, međutim ništa nije zabilježeno u izvještaju delegata Marija Prusine iz Čitluka.

Ni riječi o incidentu: Na kojoj utakmici je bio delegat meča Rudar – Bosna?
FOTO: Povrijeđeni Adnan Hrelja

Prema izvještajima medija, jedan od članova Uprave Rudara sa nekolicinom navijača napao je goste iz Visokog, a tom prilikom povrijeđen je fudbaler Adnan Hrelja, koji je to potvrdio u izjavi za SCsport.ba.

Bez obzira na to ko je kreirao incident na kraju utakmice, jasno je da je on postojao, a veoma je zanimljivo što delegat ove utakmice, Mario Prusina iz Čitluka, ništa nije naveo u izvještaju s ovog susreta.

“Organizacija utakmice prema pravilniku i Propozicijama natjecanja,s propustom. Radni sastanak održan na vrijeme sa svim potrebnim akterima. Teren travnat, na mjestima oštećen i djelomično nakvašen. Vrijeme oblačno i ugodno za igru. Utakmica odigrana uz izravan tv prijenos. Gosti i službe osobe koretno dočekani od strane domaćina”, bilo je sve što je Prusina napisao.

Nakon ovakvog izvještaja postavlja se pitanje na kojoj utakmici je bio delegat. Ako će upravo službena lica zatvarati oči pred ovakvim događajima, onda nije ni čudo što su incidenti postali svakodnevnica na našim stadionima.

fkrudarprijedornkbosna
KOMENTARI

KOMENTARI

Esad Plavi
Gost

Kazu niko nista nije vidio

wpDiscuz