Sport Centar

Nesvakidašnje u Srbiji: Crvenoj zvezdi i Partizanu oduzeti bodovi

Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije kaznila je Crvenu zvezdu i Partizan oduzimanjem bodova zbog "rata" saopštenjima, kao i pominjanja rada FSS-a u negativnom kontekstu.

Nesvakidašnje u Srbiji: Crvenoj zvezdi i Partizanu oduzeti bodovi

Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije kaznila je Crvenu zvezdu i Partizan oduzimanjem bodova zbog “rata” saopštenjima, kao i pominjanja rada FSS-a u negativnom kontekstu.

Večiti beogradski rivali su se prepucavali u prvom dijelu sezone, a u istom maniru su nastavili i početkom proljetnog dijela sezone, prenosi Blic.

“Vječitim rivalima su oduzeta po dva boda zbog rata saopštenjima i istupima u javnosti. To su odluke prvostepenog organa i podložne suu žalbama, koje klubovi mogu da ulože narednih dana. Dakle, odluka o kazni nije konačna, a mi ćemo u pisanoj formi navesti razloge zbog kojih smo se odlučili da Zvezdi i Partizanu oduzmemo po dva boda. Sjednica je bila veoma duga, počela je ovog četvrtka u 15.30, a završila se tek nešto prije 19 sati”, rekao je za Blicsport predsjednik Disciplinske komisije FSS Žarko Stevanović.

Poslije oduzimanja bodova Crvena zvezda će imati 67, dok će Partizan biti na 53.

crvena zvezdapartizan
KOMENTARI

KOMENTARI