Sport Centar

Neobična najava sutrašnjeg duela Plemića: “Proputovali su 4500 kilometara…”

.

Neobična najava sutrašnjeg duela Plemića: “Proputovali su 4500 kilometara…”

HMRK Zrinjski Mostar na neobičan način pozvao je svoje navijače da mu pruže podršku u sutrašnjem duelu protiv RK Derventa.

Jedna od interesantnijih najava koje smo vidjeli u bosankohercegovačkom sportu dolazi iz Mostara, a veže se za rukometaše Zrinjskog koji sutra dočekuju Derventu. Na društvenim mrežama zaduženi su se prisjetili puta kojeg su Plemići prešli u proteklom periodu, a sve kako bi dostojno predstavili klub i grad. Pogledajte!

“Naši momci su u protekle tri sedmice proputovali više od 4500 kilometara kroz sunce, kišu, snijeg i najveće nevrijeme kako bi pobjednički predstavili svoj klub i svoj grad, kako u evropskom, tako i domaćem takmičenju.

Odgađani su i preusmjereni letovi, spavali su na aerodromima, zapinjali u snijegu, ali su unatoč tome uvijek uzdignute glave bili na terenu i na kraju pobjednički otvorili drugi dio domaće sezone na još jednom gostovanju.

Nadamo se kako ćete ih nagraditi sutrašnjom posjetom na otvaranju drugog dijela rukometne sezone u Mostaru. Neka vam taj kilometar ili dva ne padnu teško do dvorane na Bijelom Brijegu gdje želimo nastaviti pobjednički niz do vrha tabele! Vidimo se u 19:30”, poručili su iz HMRK Zrinjski.

hmrkzrinjskirkderventa
KOMENTARI

KOMENTARI