Sport Centar

Nakon četiri sata akcije Crvena Legija obustavila potragu za Aldinom Mulićem

Nakon pretraženih desetak kilometara obale rijeke Bosne, pripadnici navijačke skupine Crvena Legija, obustavili su potragu za nestalim Aldinom Mulićem.

Nakon četiri sata akcije Crvena Legija obustavila potragu za Aldinom Mulićem

Crvena Legija, inače navijači Mladosti iz Doboja kod Kaknja, priključili su se potrazi za nestalim Aldinom Mulićem koji je u utorak završio u nabujaloj rijeci Miljacki. Ipak, nakon današnje akcije nisu uspjeli pronaći nešto što bi se moglo iskoristiti u daljoj potrazi.

“Nakon četiri sata obustavili smo potragu za nestalim Aldinom Mulićem. Pretražili smo desetak kilometara obje obale rijeke Bosne uzvodno i nizvodno od našeg stadiona, nažalost bez rezultata. Vodostaj Bosne je izuzetno visok i u stalnom porastu, na par mjesta je blizu izlijevanja iz korita. Rijeka nosi jako puno materijala i vrlo je teško razaznati šta je šta.

Kretanje obalom je vrlo opasno, obala je mokra i skliska, na dosta mjesta ima odrona. Apelujemo na sve koji su još uvijek u potrazi da budu veoma oprezni da se ne bi desila veća tragedija. Hvala svima koji su nam pomogli danas”, poručili su iz Crvene Legije.

aldin muliccrvena legijafkmladostdk
KOMENTARI

KOMENTARI

Maya Copland
Gost

Ja sam u osnovi napraviti oko 6-8 tisuća dolara svaki mjesec za slobodne poslove koje radim kod kuće. Za svakoga tko je spreman obaviti jednostavan posao od samo 2 sata do 5 sati dnevno iz dnevne sobe i istovremeno ostvariti dragocjeni prihod … Tada je ovo radna prilika za vas …

Za više detalja …… >>>>>>>>>>>  www.BuzzCash3.Com  

wpDiscuz