Sport Centar

Na izlaznim vratima Koševa: Gdje će karijeru nastaviti Saša Novaković?

Nakon Perice Ivetića, ekipu Sarajeva vjerovatno će napustiti još jedan stoper.

Na izlaznim vratima Koševa: Gdje će karijeru nastaviti Saša Novaković?

Saša Novaković vjerovatno neće proljetni dio sezone dočekati u bordo dresu, već će slijediti primjer Perice Ivetića, koji je napustio redove Sarajeva.

Podsjećamo, Novaković je, poput Ivetića, dobio odriješene ruke od kluba da nađe novu sredinu, iako mu ugovor ističe tek u junu ove godine. Dakle, njegov novi klub neće morati platiti obeštećenje, u kojem god trenutku da se Novaković odluči napustiti Koševo.

Husref Musemić je nedavno naglasio da ne računa na hrvatskog defanzivca, a iskusnog stopera prema izlaznim vratima Titove 38b dodatno je gurnula i činjenica da je Aleksandar Šofranac, povremeni crnogorski reprezentativac koji igra na istoj poziciji, nedavno potpisao za Sarajevo.

Kako saznajemo, nije da nema zainteresovanih ekipa za usluge Saše Novakovića, ali zasad problem predstavljaju njegova visoka primanja.

S obzirom da bi, ukoliko ostane u bordo ekipi, uglavnom grijao klupu, nije isključeno da 26-godišnjak ipak smanji vlastite zahtjeve kako bi lakše našao novi angažman…

fksarajevosasa novakovic
KOMENTARI

KOMENTARI

Mehmed
Gost

ZASTO NIJEDAN NAS SPORTSI PORTAL NIJE DONIO VJEST O FASISTICKOJ PROSLAVI GOLA USTASE RAKITICA SINOC KAD JE ZABIO ZADNJI GO?!

Da je nesto slicno uradio neki”Mujo”, nebio mogli ostati od susjeda i komasija a posebicve od anse SDP gamadi!Sramota!

https://www.youtube.com/watch?v=Zwq6svHDjmo&feature=player_embedded

wpDiscuz