Sport Centar

Mustafić: U subotu protiv Maglića nasljamo lijepu kakanjsku priču

Mustafić: U subotu protiv Maglića nasljamo lijepu kakanjsku priču

U prvom dijelu prvenstva Kakanjci su u Foči relativno lako savladali ekipu Maglića, a libero ekipe Sejdin Mustafić smatra da uz ozbiljan pristup u subotu pobjeda ne bi trebala doći u pitanje.

“Što se tiče druge utakmice ja mislim da nas ne mogu dobiti ovdje, pogotovo pred našom publikom. Sada jesu jači na poziciji tehničara, ali mi igramo svoju igru tako da ako nametnemo svoj sistem, pobjeda ne bi trebala doći u pitanje”, kazao je Mustafić.

Nakon poraza od Mladosti kakanjska ekipa nije izgubila pobjednički mentalitet koji ih je pratio od početka i pobijedili su u Brčkom. Mustafić kaže da je atmosfera u ekipi i dalje odlična.

“Poraz od Mladosti nam je teško pao ali nastavili smo dalje, stabilizirali svoju igru i nastavljamo istim tempom. Atmosfera u ekipi je zaista odlična, radi se dobro i što je najbitnije nema povreda”, dodaje Mustafić.

Mustafić je pozvao publiku koje je sve više na odbojkaškim utakmicama da ponovo u subotu dođu i podrže ekipu.

“Podrška nam zaista puno znači i to se vidjelo na dosadašnjim utakmicama. Ponovo pozivam sve ljubitelje odbojke da dođu i podrže nas u ostvarivanju nove pobjede i da nastavimo lijepu kakanjsku priču”, završio je Mustafić.

Utakmica se igra u subotu u Sportskoj dvorani u Kaknju sa početkom u 18:00 sati.

napolivincent tan
KOMENTARI

KOMENTARI