Sport Centar

Musemić: Ništa još nije gotovo…

Na Gradskom stadionu u Banja Luci, u okviru petog kola Lige za opstanak, snage će odmjeriti Metalleghe i Mladost DK. "Domaćinu" gori pod nogama i bitan mu je svaki bod, ali ni gosti iz Doboja kod Kaknja još teoretski nisu osigurali opstanak.

Musemić: Ništa još nije gotovo…

“Nama ne nedostaje motivacije. Ništa još nije gotovo oko opstanka, pa samim tim smo i maksimalno koncentrisani i spremni za susret koji nam slijedi. Obzirom da smo imali žestok tempo prethodnih sedmica malo smo i umorni, ali želimo da protiv Metalleghea odigramo što je bolje moguće i pokušamo ih iznenaditi. Oni su pokazali da su čvrsta ekipa, da ne primaju puno golova, ali isto tako i ne postižu mnogo”, rekao je trener Mladosti Husref Musemić.

Svoje mjesto među startnih 11 trebao bi naći i Pavle Sušić koji u posljednje vrijeme igra veoma dobro.

“Nakon ispadanja u polufinalu Kupa BiH okrećemo se u potpunosti domaćem prvenstvu kako bi osvojili što je moguće više bodova u preostalih šest utakmica. Metalleghe je neugodna ekipa, to su do sada nekoliko puta pokazali. Očekujem da će biti čvrsta utakmica i vjerujem da možemo do pozitivnog rezultata kako bi mirnije ušli u nastavak sezone”, rekao je Pavle Sušić koji u posljednje vrijeme dobija sve više prilike za igru kod Husrefa Musemića.

Susret sa Metallegheom će propustiti Mirza Rizvanović i Milivoje Lazić, kao i Senad Karahmet, dok će se u startnih 11 vratiti Adnan Šećerović koji nije imao pravo nastupa u Kupu Bosne i Herecgovine.

Vjerovatnih 11 protiv Metalleghea: Velić, Galić, Laštro, Isaković, Gačan, Sušić, Šećerović, Brkić, Kuzmanović, Šišić, Ramović.

Duel između Metalleghea i Mladosti DK igra se u subotu 22. aprila u 17 sati na Gradskom stadionu u Banja Luci.

fkmladostdobojkakanjhusref musemicnkmetalleghe
KOMENTARI

KOMENTARI