Sport Centar

Musemić nakon eliminacije iz Kupa: Život ide dalje, penali su nam noćna mora

Nakon današnje utakmice Kupa BiH, Husref Musemić, Šef stručnog štaba Bordo kluba obratio se medijima na stadionu Mladosti. Sarajevo je poslije izvođenja penala poraženo od Mladosti, a Musemić je prenio svoje viđenje utakmice.

Musemić nakon eliminacije iz Kupa: Život ide dalje, penali su nam noćna mora

”Očekivali smo tvrdu utakmicu, da će Mladost učinit sve da se što manje igra, u tome im je i sudija pomogao. Bilo je puno prekida i razvlačenja, a na kraju samo četiri minute nadoknade. Vjerovatno kada pogledaju snimak možda će biti drugačije, a vjerovatno kada i ja pogledam snimak možda ću drugačije razmišljati, no sada tako razmišljam”, rekao je Musemić nakon utakmice i dodao:

”Jednostavno, nismo bili na nivou kao u prethodne dvije utakmice, da li je odmor učinio svoje, možda smo se potrošili protiv Širokog, a penali su postali noćna mora Sarajeva. Šta da radimo, žrijeb je takav da se mogu sastati premijerligaši u prvom kolu. Šta je tu je, život ide dalje”.

Trener FK Sarajevo je nakon utakmice također istakao da su očekivanja da se skupi što je veći broj bodova. ”Mi imamo bodovni saldo takav kakav imamo, sigurno da su očekivanja da skupimo što je veći broj bodova, a za šta će to na kraju biti dovoljno, vidjet ćemo”, završio je Musemić.

fkmladostdkfksarajevohusref musemickup bih
KOMENTARI

KOMENTARI

Husrefove antologijske izjave
Gost
Husrefove antologijske izjave

Zbirka bisera legendarnog Husrefa.

Zivot ide dalje.

Sta je tu je.

(NASTAVI NIZ) 🤣

wpDiscuz