Sport Centar

Musemić: Ako stvarate šanse, ne možete ih sve ni realizovati

Nakon završetka današnje prijateljske utakmice, šef stručnog štaba našeg kluba, Husref Musemić, prenio nam je svoje utiske. Podsjećamo, Sarajevo je savladalo GOŠK u Gabeli rezultatom 2:1.

Musemić: Ako stvarate šanse, ne možete ih sve ni realizovati
FOTO: fksarajevo.ba

“Jedna dobra pripremna utakmica gdje su igrači imali jedan voljni momenat na zavidnom nivou. Bilo je tu dobrih poteza, golova i šansi i generalno mogu biti zadovoljan naročito prvim dijelom. Drugo poluvrijeme nije bilo tako loše, malo smo i umorni, nešto smo i radili u Čitluku, vjerovatno ćemo u ova dva-tri dana kada se osvježimo, nadam se biti još bolje”, rekao je Musemić i dodao:

“Bitno je da ekipa stvara šanse, a . Opet smo primili gol iz tog prokletog prekida, koji je bio takav kakav je. Možda se uvukao nekakav strah zbog tog prekida, bez obzira bio to korner ili skraćeni korner iako smo na tome pokušali raditi i ukazivati, ali eto nadamo se da ćemo to ispraviti u sljedećoj utakmici.”

Na ovoj utakmici šansu je dobio veliki broj mladih igrača FK Sarajevo, a Musemić je dao komentar i na tu činjenicu.

Svi su radili isto na pripremama. Svi rade isto, svi spavaju u hotelu gdje i mi spavamo, jedu šta i mi jedemo. Dobili su šansu i sigurno ćemo u budućnosti gledati da im damo što je više šanse moguće, kada se za to ukaže prilika”, završio je Musemić za fksarajevo.ba.

fksarajevohusref musemicnkgoškgabela
KOMENTARI

KOMENTARI