Sport Centar

Musa: Poginut ćemo da ostvarimo dvije pobjede i da se plasiramo dalje

Nakon poraza košarkaških Zmajeva od selekcije Švedske, Džanan Musa je izjavio da naš tim nije igrao dobro, ali da će nastaviti da se bori do kraja pretkvalifikacija.

Musa: Poginut ćemo da ostvarimo dvije pobjede i da se plasiramo dalje

Najbolji igrač reprezentacije BiH dodao je da će zajedno sa svojim saigračima učiniti sve da se plasiramo dalje.

“Mislim da je selektor rekao sve, ali ja želim nešto reći sa igračke perspektive. Svaki reprezentativac BiH želi da pobijedi. Svaki želi da vidi Zenicu kako mu plješće, ali to nije uvijek slučaj. Mi pokušavamo da dobijemo što više utakmica, ali ne možemo dobiti svaku. Trudimo se da damo sve od sebe. Nismo dobro igrali, izgubili smo, ali mislim da nas ne treba kuditi, a kada dobijemo kivati u zvijezde. Mi smo mladi momci koji žele da učine Bosnu i Hercegovinu sretnom i da poginemo za sve ove ljude na tribinama. Mi ćemo se boriti dalje, imamo dvije utakmice da odigramo. Poginut ćemo da ostvarimo dvije pobjede i da se plasiramo dalje”, rekao je Musa.

dzanan musakosarkaska reprezentacija bih
KOMENTARI

KOMENTARI

Ivan
Gost

Daj Boze…..ono sinoc je bila sramota, sve na jednu fintu..ubaci loptu pod kos a njihov Centar u kos…Nasi centri sinoc NULA…koliko bi valjo rodjak MACE DISKRECIJE sinoc da ih “razbije”…ali on nece da igra za BiH kad treba vec kad mu se digne..i borba je bila z anulu..nisu se vracali dovoljno brzo, sklabo trcali..kos ih nije htio a Svedima, zutim ljigavcima, je sve upadalo..

wpDiscuz