Sport Centar

MNK Centar oštećen protiv FC Mostar SG: Sramotno je da sudije odlučuju o prvaku BiH

MNK Centar oštećen je od strane sudija u sedmom kolu Lige za prvaka protiv FC Mostar SC Staklorad, a ovaj susret bi mogao biti odlučujući u borbi za prvaka Bosne i Hercegovine, tri kola prije kraja.

MNK Centar oštećen protiv FC Mostar SG: Sramotno je da sudije odlučuju o prvaku BiH

Dvije minute prije kraja, pri rezultatu 4:4, Nermin Kahvedžić je uputio udarac prema golu Mostaraca, a Vladan Vesić je rukama zaustavio loptu ispred svog gola, što je bilo zaista očigledno.

Uprskos tome, nije dosuđen penal za sarajevski klub i pokazan crveni karton Vesiću. U nastavku FC Mostar SG Staklorad je postigao dva gola i tako došao do pobjede i izdvojio se na prvom mjestu tri kola prije kraja.

“Sramotno je da sudije odučuju o prvaku Bosne i Hercegovine”, poručili su iz MNK Centar.

Derbi sedmog kola Lige za prvaka sudili su Igor Puzović (Travnik) i Alen Velić (Bugojno), a ostaje da se vidi da li će snositi posljedice, jer su nanijeli veliku štetu aktuelnom prvaku naše države.

KOMENTARI

Obavijesti me o
avatar
Ismir Rasimovic
Gost

Pa ovo je PREOCIGLEDAN penal…samo me zanima u sta au “drage” sudije gledale ?!?!?! Pipi B-faza

Senad
Gost

Sramota da ovakvi ljudi dolaze ispred saveza i jos nose fifa znaćke oni su sramota drzave ako savez dozvoli da ovo prođe i samo ostane na papiru Begiću onda vidite sa kim radite nemjte dozvliti da ova dvijca i njima slićni prljaju vas obraz i sport zelimo javno vidjeti kazne za njih a narvno i da doneste ispravnu odluku o ovome prvaci drzave u futsalu biti sudci njih kaznite a za prvaka drzave zakazite novu utakmicu ako imate dostjansva to će te uraditi i radi vas radi pravde pravde i radi javnpsti

Moamer
Gost

A niste se javljali kad je Dzeka ubacio torbu u teren 😉 tad niko od vas nije pisao nista tad je sudenje bilo dobro 😉 Sudenje je bilo dobro kad su sudije pokrale Mostar u prosloj utakmici ni tad se niste javljali 😉 i sad se javljate kad ste jednom osteceni ne navijam ni za jedne ni za druge ali pratim ih i definitivno je Mostar zasluzio da bude prvak…

wpDiscuz