Sport Centar

MNK Centar oštećen protiv FC Mostar SG: Sramotno je da sudije odlučuju o prvaku BiH

MNK Centar oštećen je od strane sudija u sedmom kolu Lige za prvaka protiv FC Mostar SC Staklorad, a ovaj susret bi mogao biti odlučujući u borbi za prvaka Bosne i Hercegovine, tri kola prije kraja.

MNK Centar oštećen protiv FC Mostar SG: Sramotno je da sudije odlučuju o prvaku BiH

Dvije minute prije kraja, pri rezultatu 4:4, Nermin Kahvedžić je uputio udarac prema golu Mostaraca, a Vladan Vesić je rukama zaustavio loptu ispred svog gola, što je bilo zaista očigledno.

Uprskos tome, nije dosuđen penal za sarajevski klub i pokazan crveni karton Vesiću. U nastavku FC Mostar SG Staklorad je postigao dva gola i tako došao do pobjede i izdvojio se na prvom mjestu tri kola prije kraja.

“Sramotno je da sudije odučuju o prvaku Bosne i Hercegovine”, poručili su iz MNK Centar.

Derbi sedmog kola Lige za prvaka sudili su Igor Puzović (Travnik) i Alen Velić (Bugojno), a ostaje da se vidi da li će snositi posljedice, jer su nanijeli veliku štetu aktuelnom prvaku naše države.

fc mostar sg stakloradmnkcentar
KOMENTARI

KOMENTARI

Ismir Rasimovic
Gost

Pa ovo je PREOCIGLEDAN penal…samo me zanima u sta au “drage” sudije gledale ?!?!?! Pipi B-faza

Senad
Gost

Sramota da ovakvi ljudi dolaze ispred saveza i jos nose fifa znaćke oni su sramota drzave ako savez dozvoli da ovo prođe i samo ostane na papiru Begiću onda vidite sa kim radite nemjte dozvliti da ova dvijca i njima slićni prljaju vas obraz i sport zelimo javno vidjeti kazne za njih a narvno i da doneste ispravnu odluku o ovome prvaci drzave u futsalu biti sudci njih kaznite a za prvaka drzave zakazite novu utakmicu ako imate dostjansva to će te uraditi i radi vas radi pravde pravde i radi javnpsti

Moamer
Gost

A niste se javljali kad je Dzeka ubacio torbu u teren 😉 tad niko od vas nije pisao nista tad je sudenje bilo dobro 😉 Sudenje je bilo dobro kad su sudije pokrale Mostar u prosloj utakmici ni tad se niste javljali 😉 i sad se javljate kad ste jednom osteceni ne navijam ni za jedne ni za druge ali pratim ih i definitivno je Mostar zasluzio da bude prvak…

wpDiscuz