Sport Centar

Mladost savladala novog člana Jelen Super lige Srbije

U sportskom Centru fudbalskog Saveza Srbije u Staroj Pazovi Mladost je odigrala i peti kontrolni meč pred početak nove sezone. Ekipa Edisa Mulalića je na kraju slavila rezultatom 1:0 protiv Zemuna golom Milivoja Lazića iz 25. minute.

Mladost savladala novog člana Jelen Super lige Srbije

Mladost je dominirala tokom svih 90 minuta i zasluženo slavila pobjedu. Po završetku susreta ekipa se vratila u etno selo Stanišiće, a sutra je planiran povratak u Kakanj, dok će već u subotu i nedjelju momčad iz Kaknja učestvovati na memorijalu ”Galib Mujčić” u Vitezu.

Od prve minute su igrali: Velić, Karahmet, Rizvanović, Isaković, Metalsi, Zahirović, Šećerović, Arežina, Lazić, Šišić, Aganspahić, a u igru su ušli još: Mujagić, Hiroš, Benović, Čomor, Jusić, Rondić i Kalajanović.

Ovo je bio četvrti trijumf Mladosti (Bosna 5:0, Velež 2:0, Zvijezda 09 1:0), dok su remizirali jedino sa ekipom Zvijezde iz Gradačca (1:1) koja je postigla gol iz jedinog šuta ka golu Mladosti.

Mulalića raduje forma igrača, povrede hvala Bogu zaobilaze momke što je za sada najbitnije. Svi koji mogu u subotu u Vitez da dođu i podrže igrače Mladosti, ali i da na licu mjesta vide i pozdrave nova lica u ekipi iz Kaknja, stoji na stranici ekipe Mladosti.

fkmladostdobojkakanj
KOMENTARI

KOMENTARI