Sport Centar

Mladi igrač Sarajeva doživio tešku povredu: Na KCUS-u ga posjetila delegacija bordo ekipe (FOTO)

Fudbaler kadetske selekcije Sarajeva Nadir Mujezinović je u nedjeljnom duelu 10. kola Kantonalne omladinske lige doživio stravičnu povredu.

Mladi igrač Sarajeva doživio tešku povredu: Na KCUS-u ga posjetila delegacija bordo ekipe (FOTO)
FOTO: Nadir Mujezinović u društvu Luisa Garcie

Sarajevo je igralo meč sa Fudbalskim klubom Olimp sa Pala, a u prvom poluvremenu se dogodila teška povreda mladog Mujezinovića, tačnije prelom lijeve potkoljenice.

Nadir je nakon povrede zbrinut u KCUS-u, gdje se i sada, na Klinici za ortpediju i traumatologiju, uspješno oporavlja od povrede.

Mujezinovića su posjetili predstavnici Škole fudbala “Asim Ferhatović – Hase”; šef pogona Emir Karahmet, treneri Muhidin Teskeredžić, Agim Nikolić i Abdulah Bogilović te fizioterapeuti Sanjin Selmanović i Nedžad Vrabac.

Također, u delegaciji Sarajeva bio je njegov fudbalski uzor Krste Velkoski i bivši kapiten Sarajeva Ivan Tatomirović, koji je pauzu u finskom prvenstvu iskoristio da pruži podršku ovom omladincu u njegovom oporavku.

Vrijedi istaći da su njegovi saigrači također došli u posjetu i poželjeli mu brz oporavak, a ovim željama se priključuje i redakcija portala SCsport.ba.

abdulah bogilovicagim nikolicemir karahmetfksarajevoivan tatomirovickrste velkoskimuhidin teskeredzicnadir mujezinovicnedzad vrabacsanjin selmanovic
KOMENTARI

KOMENTARI