Sport Centar

Mladi Emrah Krcić napustio Velež zbog administrativnih problema

Zbog administrativnih problema FK Velež je ostao bez mladog Emraha Krcića koji je napustio klub i vratio se u Crnu Goru.

Mladi Emrah Krcić napustio Velež zbog administrativnih problema

Devetnaestogodišnji Crnogorac je u Velež stigao na početku kalendarske godine iz FK Jezero i igrao važnu ulogu u juniorskoj selekciji koja je izborila povratak u Premijer ligu. Ove sezone je trebao igrati zapaženu ulogu i u seniorskom timu, ali je zbog administrativnih problema morao napustitit Rođene.

Koliko su ozbiljne ambicije imali Mostarci sa Krcićem, govori i podatak da je bio proglašen najboljim igračem završnog turnira koji je Veležu omogućio povratak u Premijer ligu BiH. Nakon tog turnira, Uprava FK Velež je pokušavala na različite načine omogućiti Krciću nastupe za seniorski tim, ali se to nije dogodilo.

„Prije svega, želim da se zahvalim upravi, igračima i naravno, navijačima. Nadam se da će moji dojučerašnji saigrači ove sezone nastaviti sa dobrim partijama i rezultatima iz proljetnog dijela prošle sezone, te da će vratiti Velež što prije u Premijer ligu BiH, gdje mu je i mjesto“, te dodao:

„Navijat ću za vas svim srcem. Iskreno se nadam da ovo nije zbogom, već samo doviđenja. Još jednom, hvala svima i sretno Rođeni“, rekao je Emrah Krcić.

emrah krcicfkvelez
KOMENTARI

KOMENTARI