Sport Centar

Milošević: Željo nam nije dozvolio da igramo kako smo željeli, nismo zadovoljni

Radnik nije uspio ostvariti rezultat na Grbavici koji bi ga odveo u polufinale Kupa Bosne i Hercegovine. Tim iz Bijeljine poražen je od Željezničara rezultatom 2:0 i tako se oprostio od odbrane titule.

Milošević: Željo nam nije dozvolio da igramo kako smo željeli, nismo zadovoljni
FOTO: SCsport.ba/Vedad Hadžihasanović

Nebojša Milošević istakao je veliko nezadovoljstvo igrom svojih fudbalera, a rekao je da je manjak preuzimanja odgovornosti i rizika rezultirao lošom igrom.

“Ovo je najslabija partija Radnika u nastavku drugog dijela sezone. S jedne strane imamo protivnika koji nam je onemogućio da krenemo naprijed, s druge strane nismo imali profil igrača koji mogu igrati na kontranapade. Ono što smo željeli da igramo, Željo nam nije dozvolio, s druge strane mi nismo bili na nivou”, rekao je Milošević, te je dodao:

“Nismo preuzimali rizik, odgovornost i pokušali da igramo kako bi osvojili prostor. Zbog toga smo bili daleko od protivničkog gola. Bili smo bezopasni. Nismo zadovoljni. U drugom poluvremenu smo se malo približili golu, pokušali smo s izmjenama, ali Željezničar je bio raspoloženiji. Zasluženo su pobijedili”.

Željezničar i Radnik odigrat će u subotu utakmicu 22. kola BH Telecom Premijer lige Bosne i Hercegovine.

fkradniknebojsa milosevic
KOMENTARI

KOMENTARI