Sport Centar

Lindsey Vonn zabilježila prvu pobjedu u ovoj sezoni

Amerikanka Lindsey Vonn pobijedila je u današnjem superveleslalomu Svjetskog kupa voženom u francuskom skijalištu Val d'Isereu.

Lindsey Vonn zabilježila prvu pobjedu u ovoj sezoni

Za Vonn je ovo 78. pobjeda u Svjetskom kupu, ali i prva u ovoj sezoni. Posljednji put Vonn je slavila prošle sezone u januaru u spustu voženom u Garmisch-Partenkirchenu.

Iskusna 33-godišnja Amerikanka je ostvarila vrijeme 1:04,86 minut ostavivši iza sebe drugoplasiranu Italijanku Sofiju Goggia (1:05,17) i trećeplasiranu Norvežanku Ragnhild Mowinckel (1:05,25).

Zbog obilnih snježnih padavina tokom protekla dva dana staza za superveleslalom je bila znatno kraća nego inače. Iz istog razloga je umjesto spusta i vožen superveleslalom, a još jedan je na progamu sutra, ukoliko to dozvole vremenski uslovi.

lindsay vonnskijanje
KOMENTARI

KOMENTARI

Maya Copland
Gost

Ja sam u osnovi napraviti oko 6-8 tisuća dolara svaki mjesec za slobodne poslove koje radim kod kuće. Za svakoga tko je spreman obaviti jednostavan posao od samo 2 sata do 5 sati dnevno iz dnevne sobe i istovremeno ostvariti dragocjeni prihod … Tada je ovo radna prilikaa zaa vas …

Za više detalja …… >>>>>>>>>>>  www.BuzzCash3.Com  

wpDiscuz