Sport Centar

Legendarni Ivica Osim lijepim gestom iznenadio Sakiba Malkočevića

Na Klinici za hirurgiju UKC Tuzla, zbog zdravstvenih problema gastroenterološke prirode nedavno je operisan Sakib Malkočević, uspješni selektor kadetske reprezentacije BiH.

Legendarni Ivica Osim lijepim gestom iznenadio Sakiba Malkočevića

Operaciju je obavio tim ljekara na čelu sa prof. dr. Šefikom Hasukićem i sve je urađeno na najbolji mogući način i sada prestoji ozbiljan postoperativni period liječenja i oporavka. Sakib Malkočević uživa svu moguću pažnju ljekara i osoblja Klinike za hirurgiju.

Porodici Malkočević proteklih dana stizale su brojne poruke u kojima prijatelji, čelnici NS BiH i saradnici iz U-17 reprezentacije i Slobode, te mnogi drugi, upućuju želje popularnom treneru za što brži oporavak. Malkočevića je danas na UKC-u Tuzla posjetio i legendarni Ivica Osim te uputio riječi podrške i želje za što bržim oporavkom, prenosi tuzlanski.ba.

ivica osimsakib malkocevic
KOMENTARI

KOMENTARI

Amar
Gost

Po cemu je ova stari varalica legenda? On i Miso Smajlovic su jedini igraci iz BiH kojima je sud dokazao namjestanje utakmica i koji su imali zabranu bavljenja sportom. Zbog njih je njihov klub FK Zeljeznicar bio izbacen u nizi rang takmicenja.
Kako takvi ”ljudi” mogu biti legende?!?

man
Gost

Ti znaš ko je legenda popišam ti se po mami

man
Gost

Jel mrtvi čevapdžija legenda de nam reci kujo

terrassa
Gost

Dragi Amare,
Očito da nisi zadovoljan sa svojim životom pa sereš po tuđim. De malo popričaj sam sa sobom. I prestani gluposti pisati.

wpDiscuz