Sport Centar

Kvalitetan nastup Akademije Bushido na takmičenju u Banjoj Luci

Članovi Akademije borilačkih sportova “Bushido“ iz Sarajeva nastavljaju sa vrhunskim rezultatima na takmičenjima brazilske jiu jitsue.

Kvalitetan nastup Akademije Bushido na takmičenju u Banjoj Luci

Ovaj put su nastupili na Banja Luka Open Jiu Jitsu Championship 2017 turniru u brazilskoj jiu jitsu-i na kojem su osvojili 4 medalje i to: dvije zlatne, jednu srebrenu i jednu bronzanu medalju.

Mahmud Handžić je osvojio zlatnu medalju u kategoriji plavih pojaseva preko 100,5 kg. Mirza Očuz je osvojio zlatnu medalju u kategoriji bijelih pojaseva do 94,3 kg. Srebrenu medalju u istoj kategoriji je osvojio Nedim Bahtijar. Edhem Šljivo je osvojio bronzanu medalju u kategoriji bijelih pojaseva preko 100,5 kg.

Turnir je održan u sportskoj dvorani „Farma Prom Sport“, a organizovan je od strane BJJ Akademije Fenix iz Banja Luke. Nastupilo je preko 80 takmičara iz zemalja regiona.
Podsjećamo, prije turnira u Banja Luci, u proteklih mjesec dana, članovi Akademije “Bushido“, predvođeni trenerom Ismirom Juskom Švabom i pomoćnim trenerom Adijem Kljahom su nastupili na turnirima u Zagrebu i Austriji gdje su ukupno osvojili 10 medalja.

“Union BJJ Mirković”, čiji je član i Akademija borilačkih sportova Bushido, drugi put ove godine proglašena je na osnovu bodova za najuspješniji tim turnira u brazilskoj jiu jitsui. U februaru ove godine su proglašeni na osnovu bodova za najuspješniji tim turnira u brazilskoj jiu jitsui u Sarajevu, a ovaj put isti uspjeh su ponovili i u Banja Luci.

Banja Luka Open Jiu Jitsu Championship 2017bushido
KOMENTARI

KOMENTARI