Sport Centar

Kurić ugostio džudistkinju Larisu Cerić: Nastavljamo pružati podršku

Ministar kulture i sporta Kantona Sarajevo Mirvad Kurić ugostio je danas bosanskohercegovačku džudistkinju Larisu Cerić i njenog trenera Branislava Crnogorca.

Kurić ugostio džudistkinju Larisu Cerić: Nastavljamo pružati podršku

Ovom prilikom Kurić je sportistkinji godine u BiH čestitao na cjelokupnom uspjehu u ovoj godini, drugom mjestu na Svjetskom prvenstvu, trećem mjestu na Evropskom prvenstvu i zlatnoj medalji na Grand Prixu u Zagrebu.

– Izuzetno smo ponosni na uspjehe mladih sportaša Bosne i Hercegovine. Zato će Ministarstvo kulture i sporta Kantona Sarajevo dodijeliti džudistkinji Larisi Cerić novčanu nagradu za uspjeh i vrhunske rezultate u ovoj godini. Nastavit ćemo pružati podršku našim najboljim sportskim ambasadorima, te raditi na poboljšanju infrastrukture kako bi obezbijedili što bolje uslove za njihove pripreme – naglasio je ministar Kurić.

Trener Crnogorac ovim povodom je rekao da je džudo u Bosni i Hercegovini najtrofejniji olimpijski sport i to zahvaljujući Ministarstvu kulture i sporta KS, a naročito zalaganju ministra Mirvada Kurića, saopćeno je iz Ministarstva kulture i sporta KS.

– Iz dubine srca zahvaljujem Ministarstvu kulture i sporta, a posebno ministru Kuriću koji od početka svog mandata podržava moj rad – naglasila je Larisa Cerić.

larisa cericmirvad kuric
KOMENTARI

KOMENTARI

Saša Novak
Gost

Yahoo CEO Marissa Meyer otišao toliko daleko da podrži praksu “rad kod kuće”, to je dobar način da zaradite sve više i više novca kod kuće. $ 48h – $ 66h … kako? Dio vremena ili puno radno vrijemee, d0nosim $ 68h¿, možete napraviti $ 40h lako..

Ovdje možete provjeriti…. ➤➤➤➤➤  www.BuzzCash3.Com  

wpDiscuz