Sport Centar

Kukoč: Mariboru će se izjave obiti o glavu, ne mogu biti favoriti u Mostaru!

Tonći Kukoč, kontroverzni fudbaler Zrinjskog, istakao je pred utakmicu sa Mariborom da će se slovenskom klubu obiti o glavu izjave koje su davali pred utakmicu drugog pretkola Lige prvaka protiv mostarskog kluba.

Kukoč: Mariboru će se izjave obiti o glavu, ne mogu biti favoriti u Mostaru!

Zrinjski večeras od 19 sati dočekuje Maribor u okviru drugog pretkola Lige prvaka, a zanimljivu izjavu dao je Tonći Kukoč.

“Pred nama je velika utakmica, a pomalo mi smeta to što neki stalno ističu da je Maribor favorit. Ko god nam dolazi, u Mostaru ne može biti favorit”, rekao Kukoč u razgovoru za Dnevni list.

Hrvatskom fudbaleru su zasmetale izjave trenera slovenskog kluba, Darka Milaniča, koji smatra da Zrinjski ne može napraviti probleme njegovoj ekipi.

“Vidio sam što je izjavio njihov trener. To nije u redu. Uvjeren sam da će im se te izjave obiti o glavu. Ne znam hoćemo li ih dobiti obje utakmice, ali sam siguran u prolaz. Ovdje ne smijemo primiti gol, što će njih u revanšu staviti pod pritisak”, kazao je Kukoč, te je dodao:

“Igrao sam vani i znam kako je imati po dva igrača na svakoj poziciji. Na mojoj su poziciji četiri igrača, a svi će tokom sezone dobiti minutažu. To je definitivno dobra stvar, jer bez jake se konkurencije opustite. Zrinjski opet ima širok izbor igrača i šef će sigurno najbolje izabrati… A što se mene lično tiče, želim dati još više”.

hskzrinjskimaribortonci kukoc
KOMENTARI

KOMENTARI

Hurensöhne Svinski
Gost

Šta ovaj hoće? Glavonja stvarno misli da mogu Maribor proći sa onim kockarom 😁
Svinski većeras to se izkreno nadam gubi.
Hajmo Maribor pobijedite majorizirane

UM94
Gost

Majmune jebo te vehlez. Gdje vi igrate. U Tesnju ili Gabeli hagaha

Hurensöhne Svinski
Gost

Seljaćino kamenjarska,naući se pisati ispravno.Jeboti Ćović i Dodik mater

wpDiscuz