Sport Centar

Krupa se dodatno pojačala pred meč sa Željom: Trebao nam je ovakav igrač

Nekadašnji fudbaler Bačke, Borca iz Čačka i Spartaka iz Subotice je pred potpisom je ugovora sa ekipom Krupe.

Krupa se dodatno pojačala pred meč sa Željom: Trebao nam je ovakav igrač
FOTO: Starčević: Trener Krupe ima visoko mišljenje o Balabanoviću

Nekadašnji fudbaler Bačke, Borca iz Čačka i Spartaka iz Subotice pred potpisom je ugovora sa ekipom Krupe.

Iskusni 28-godišnji defanzivni vezista, Milorad Balabanović trebao bi dodatno da pojača odbranu premijerligaša iz Krupe na Vrbasu, prenosi “Blic”.

Slobodan Starčević, trener Krupe, naglašava da je riječ o vrlo iskusnom i kvalitetnom fudbaleru, koji bi predstavljao pojačanje za njegov tim u nastavku sezone.

Nakon napadača Elvira Koljića i defanzivca Irfana Jašarevića, ekipu iz Kanjona Vrbasa je definitivno napustio i iskusni vezni fudbaler Zoran Milutinović, koji je prešao u redove beogradskog Voždovca.

“Riječ je o kvalitetnom i vrlo iskusnom igraču, koji bi predstavljao važno pojačanje za bilo koju ekipu u Premijer ligi Bosne i Hercegovine. Trebao nam je igrač koji se može vrlo brzo uklopiti u novu sredinu, a Balabanović je upravo takav tip igrača i nadam se da će postati naš član”, kaže Starčević.

Strateg Krupe je još naglasio da je u pitanju univerzalac koji jednako dobro obavlja defanzivne i ofanzivne zadatke i da je riječ o fudbaleru sa dobrom formom koji je bio standardan u Bačkoj, pa spreman dočekuje nastavak prvenstva.

Ohrabrenje pred subotnji duel sa Željezničarom je oporavak Miljana Ljubenovića i Ajdina Redžića, koji će se najvjerovatnije naći u sastavu trenera Starčevića.

fkkrupamilorad balabanovicslobodan starcevic
KOMENTARI

KOMENTARI