Sport Centar

Krstajić za SC: Pobjeda protiv Velsa bi nam dobro došla, ali i dalje mi krojimo svoju sudbinu

Mladen Krstajić se na međunarodnom turniru za kadete ''Igraj fudbal, živi život'' našao u ulozi promotora, a mi smo tu priliku iskoristili da sa ovim bivšim fudbalerom porazgovaramo o samom turniru, ali i reprezentaciji Srbije te BHT Premijer ligi.

Krstajić za SC: Pobjeda protiv Velsa bi nam dobro došla, ali i dalje mi krojimo svoju sudbinu

Krstajić je otkrio da je zadovoljan organizacijom turnira za omladince, te da mu je drago što je dio ove priče.

”Drago mi je što sam dio manifestacije ove godine, ovo je za veliku pohvalu, i nadam se da će ovaj turnir u narednim godinama postati posjećeniji sa većim brojem ekipa koje učestvuju.”

Mladen trenutno obavlja funkciju pomoćnika selektora Srbije, Slavoljuba Muslina, te nam je otkrio namjere selekcije Srbije za nastavak kvalifikacija i izrazio žaljenje zbog neriješenog rezultata sa selekcijom Velsa.

”Mnogi kažu da smo imali šansu za iskorak, posebno kada pogledamo druge rezultate. Međutim, sve su utakmice teške , tako da imamo još četiri utakmice do kraja, i sve je u našim rukama.”

Ovaj bivši fudbaler obavlja jednu važnu funkciju u bh. nogometu, naime, on je predsjednik Radnika iz Bijeljine, a za naš portal je otkrio planove za narednu sezonu BHT Premijer lige, kada je u pitanju ova ekipa iz Semberije.

”Volim fudbal, i on mi je dao sve u životu, želim da Radnik ostane stabilan premijerligaš, te da i naredne sezone učestvujemo u Ligi za prvaka.”

Cijeli razgovor možete pogledati na videoprilogu ispod.

fkradnikbijeljinaIgraj fudbal zivi zivotmladen krstajicsrbija
KOMENTARI

KOMENTARI