Sport Centar

Kremo: Drago mi je zbog saigrača iz Želje što su napravili karijere, nadam se tituli

Kremo: Drago mi je zbog saigrača iz Želje što su napravili karijere, nadam se tituli

“U svaku utakmicu ulazimo maksimalno ozbiljno. Idemo od utakmice do utakmice. Nastojimo biti što koncentrisaniji”, rekao je Kremo na početku razgovora.

Lutrija BIH/MUP KS se ubraja među favorite za osvajanje SC Business lige uz još nekoliko ekipa poput FAN Ferhatović/Regulator, BH Poštu, Amadeus/Oslobođenje…

“Ranije smo se srali sa ekipom FAN Ferhatović/Regulator i pobijedili smo ih. Sa Poštom trebamo igrati. Idemo od utakmice do utakmice. Nastojimo biti što ozbiljniji i da u svakom susretu ostvarimo pobjedu”, istakao je Kremo.

Ekipu Lutrija BiH/MUP KS s klupe predvodi Mehmedalija Zilić, koji svaku utakmicu vodi strastveno.

“Normalno da je plus, kada imamo nekoga sa strane ko će da nas podrži i bodri. U svakom trenutku nam je podrška počevši od pripreme za utakmicu, od svlačionice do terena”, dodao je golman ekipe Lutrija BiH/MUP KS.

Kremo je branio u omladinskim kategorijama Željezničara, a na kraju nije ispunio san i zaigrao za prvi tim.

“Svakom omladincu u kojem god da je klubu, posebno kada je riječ o klubu kakav je Željezničar, san je zaigrati za prvi tim. Ja nisam ostvario taj san”, rekao je Kremo koji je bio u generaciji sa Enesom Sipovićem, Emirom Hodžurdom i Benjaminom Čolićem:

“Normalno da mi je drago što su napravili karijere. Kada jedan momak iz generacije potpiše za prvi tim ili napravi inostranu karijeru je veliki uspjeh. U odličnim smo odnosima, družimo se kada imamo priliku za to”.

Željezničar se nalazi na trećem mjestu nakon prvog dijela sezone sa šest bodova zaostatka za prvoplasiranim Zrinjskim, a Kremo se nada da Plavi mogu doći do titule.

“Oduvijek sam pratio igre Želje. Iskreno se nadam da će u ovoj jakoj konkurenciji doći do kraja”, kazao je Kremo.

almir osmanhodzicterry stotts
KOMENTARI

KOMENTARI