Sport Centar

Košarkaška reprezentacija BiH ipak putuje na turnir u Skoplje

Košarkaška reprezentacija Bosne i Hercegovine će ipak putovati na turnir u Skoplju, nakon što su postojale ozbiljne šanse da se to ne dogodi zbog finansijskih problema.

Košarkaška reprezentacija BiH ipak putuje na turnir u Skoplje

Potpredsjednik košarkaškog saveza BiH Sejo Bukva izjavio je da zbog teške finansijske situacije postoji mogućnost da naša reprezentacija ne odigra pripremni turnir u Skoplju, a još gori scenarij bi bio da otkaže i nastup na pretkvalifikacionom turniru za odlazak na Eurobasket.

Ipak, seniorska reprezentacija će putovati u Skoplje, pošto su igrači donijeli odluku da zaigraju na turniru, iako će putovati autobusom (prvobitno planirano da se ide avionom, op. a.).

Nakon toga, uslijedit će novi problemi za Savez. Kad turnir u Skoplju prođe, problemi će ostati isti, a nove obaveze tek predstoje. Jasno je da bh. košarci treba veliki preokret kako bi dugovi ostali samo prošlost, te kako se ne bi dovodili nikad u ovakvu situaciju.

kosarkaska reprezentacija bih
KOMENTARI

KOMENTARI

UDARNA BRIGADA
Gost

Uhhhhhhhh😧……ali ipak putuju🙄
Drama košto je kodnas, bila je i ostaje specifična…ovo više nigdi drugo nema!
Ali jopet bez obzira na sve…VOLIM TE BOSNO!
Ps, respekt Dušku i ovoj garnituri igrača koji su se odazvali!
SRITNO MOMCI!!!!
⚜👊⚜

Dado
Gost

Svaka cast momcima, Juka bi sebi čarter uzeo do Skoplja da je tu, ali svakako nije, mada mu želim puno sreće u Portlandu, opet mu pored imena stoji zastava BiH

wpDiscuz