Sport Centar

Koljić za SC: Stigao sam u odličan klub, nadam se novom pozivu u reprezentaciju BiH

Elvir Koljić je jučer napustio Krupu, te pojačao ekipu Lecha iz Poznana.

Koljić za SC: Stigao sam u odličan klub, nadam se novom pozivu u reprezentaciju BiH

Elvir Koljić je jučer napustio Krupu, te pojačao ekipu Lecha iz Poljske.

Koljić je za portal SCsport.ba iznio prve utiske o dolasku u novi klub, te najavio borbu za titulu sa ekipom Lecha.

”Klub je odličan, moji utisci su izvanredni, jer oni godinama igraju u Evropi, imaju fenomenalne uslove, te su uvijek u borbi za titulu. Moja očekivanja su osvajanje titule i mislim da to možemo ostvariti.”

Na pitanje koliko je igranje u reprezentaciji i promjena kluba uticalo na njegovu motivaciju, napadač je rekao sljedeće:

”Promjena kluba, uz reprezentativni poziv mi je dodatna motivacija da radim jače i bolje. Nadam se da ću opet imati priliku igrati za reprezentaciju, jer to je zaista nevjerovatan osjećaj.”

Za Koljića turneja u Americi je bila odličan potez, ali ipak žali što nije ostvaren bolji rezultat na meču sa SAD-om i Meksikom.

”Turneja u Americi je za nas bila divno iskustvo, pokazali smo da i u BiH ima dobrih igrača. Mislim da smo se dobro predstavili, mada bi bilo lijepo da smo došli do bar jednog trijumfa. Moram čestitati saigračima, jer smo zaista dobro igrali, posebno u prvom meču, drago mi je da nije bilo povreda i definitivno se neki od nas trebaju naći ponovo na spisku selektora”, zaključio je za SCsport.ba novi napadač Lecha, Elvir Koljić.

elvir koljicfkkrupalech poznan
KOMENTARI

KOMENTARI