Sport Centar

KJKP “Vodovod i kanalizacija” povratnik u Business ligu: Očekuju dobar rezultat

KJKP "Vodovod i Kanalizacija" d.o.o. Sarajevo vraća se ove sezone u Business ligu i očekuju dobar rezultat.

KJKP “Vodovod i kanalizacija” povratnik u Business ligu: Očekuju dobar rezultat

KJKP “Vodovod i Kanalizacija” d.o.o. Sarajevo vraća se ove sezone u Business ligu i očekuju dobar rezultat.

Iz ove sarajevske firme s nestrpljenjem očekuju početak nove sezone Business lige, a kako i sami ističu glavni cilj je lijepo druženje i rekreacija, međutim svakako da će se potruditi da ostvare što bolji rezultat. Kako kažu, izgradili su pobjednički duh, tako da najavljuju i borbu za prvo mjesto na kraju sezone.

U Business ligi smo se takmičili prije tri sezone, a zatim smo napravili prekid do ove. Kada je riječ o ovom takmičenju zaista imamo samo riječi hvale. Ovo je jedan odličan projekat koji nam nudi prvenstveno dobro druženje, a onda i dobar fudbal.

Što se tiče igračkog kadra naše firme, Vodovod i kanalizacija je ove godine podmladila ekipu tako da ćemo nastupati sa mladim momcima iz našeg kolektiva. Od utakmica koje pamtimo izdvajamo utakmicu sa BH Poštom, za koju igraju veliki majstori malog nogometa i gdje je bilo prelijepih poteza i golova. Svakako da opet jedva čekamo duel sa njima.

Od ove sezone očekujemo prvenstveno dobro druženje,fer i korektnu igru,a i suđenje na nivou. Što se tiče ambicija mi imamo pobjednički duh,tako da uvijek jurišamo na prvo mjesto“, rekao je Amer Bajraktarević, jedan od predstavnika ekipe.

KJKP vodovod i kanalizacijascbusinessliga
KOMENTARI

KOMENTARI