Sport Centar

Kikanović ponovo fenomenalan u pobjedi Monaca na gostovanju

Bosanskohercegovački košarkaš Elmedin Kikanović odigrao je fenomenalno u duelu između Toulona i Monaca koju je dobio tim iz Kneževine rezultatom 103:99.

Kikanović ponovo fenomenalan u pobjedi Monaca na gostovanju

Dugogodišnji reprezentativac BiH je upisao čak 23 poena, za 26 minuta na parketu, čime je bio najefikasniji pojedinac svoga tima, u duelu u kojem je napad obje ekipe itekako dobro odradio zadatak.

Monaco je dugo imao vodstvo, tačnije tokom cijelog drugog poluvremena. U prvom dijelu nešto više prednost je imao Hyeres-Toulon, ali su gosti zaigrali mnogo bolje u trećoj četvrtini i prednost nisu ispuštali do kraja.

Završeno je rezultatom 99:103, a selektora reprezentacije BiH, Duška Vujoševića, sigurno može radovati forma kapitena Zmajeva.

elmedin kikanovicmonaco
KOMENTARI

KOMENTARI

Marija Stanković
Gost

Svatko može zaraditi 360 $ dnevno. Možete zaraditi od 7000-14000 amonth ili čak i više ako radite kao posao s punim radnim vremenom. Jednostavno, slijedite upute na ovoj stranici, pročitajte pažljivo. To je fleksibilan posao, ali agood Zarađujući opportunity.go na ovu stranicu početnu stranicu za više detalja hvala…

Posjetite više informacija ……. >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>  www.BuzzCash3.Com  

wpDiscuz