Sport Centar

Kasim Kamenica novi trener rukometaša Zagreba

 Kasim Kamenica (62), nekadašnji selektor BiH, Slovenije i Crne Gore sutra će biti i zvanično predstavljen kao novi trener rukometaša hrvatskog šampiona PPD Zagreba.

Kasim Kamenica novi trener rukometaša Zagreba
U saopštenju zagrebačkog kluba navodi se da će Kamenica povesti njihov u sezonu 2017./18., te da će predstavljanju novog trenera prisustvovati direktor Ante Ančić i glavni menažder Božidar Jović.

Kamenica, koji je rođen u Goraždu, tokom bogate trenerske karijere vodio je veliki broj klubova uglavnom iz regiona. Trenerskim poslom počeo se baviti u rodnom gradu na klupi Radničkog daleke 1982. godine.

Zatim je, između ostalih, vodio Borac Uroševac, Pelister Bitolj, juniorsku reprezentaciju SFR Jugoslavije, beogradski Partizan, skopski Vardar, ljubljansko Prule, sarajevsku Bosnu, reprezentacije BiH, Slovenije i Crne Gore, Celje PL, Nexe, Lovćen.

Nakon kratke epizode u turskom Trabzonu ponovo je preuzeo bitoljski Pelister, a sada po drugi put stiže na klupu Zagreba, gdje je već radio krajem osamdesetih i početkom devedesetih godina prošlog vijeka.

kasim kamenicappd zagreb
KOMENTARI

KOMENTARI

Genjobutra
Gost

Pa čovjek je uveo Zagreb krajem 80-tih u prvu ligu i , čini mi se ekspresno sa njima bio prvak bivše Yu

wpDiscuz