Sport Centar

Karić: Želimo i možemo ostati u Premijer ligi BiH

Fortuna iz Živinica zauzima peto mjesto na tabeli Premijer ženske lige Bosne i Hercegovine sa 13 bodova (4 pobjede, 1 remi, 6 poraza, gol razlika 15:20).

Karić: Želimo i možemo ostati u Premijer ligi BiH
Fortuna iz Živinica zauzima peto mjesto na tabeli Premijer ženske lige Bosne i Hercegovine sa 13 bodova (4 pobjede, 1 remi, 6 poraza, gol razlika 15:20).Šef stručnog štaba Fortune Nermin Karić o rezultatima svog tima kaže:

„Možemo biti zadovoljni našim učinkom u Premijer ženskoj ligi ove sezone, jer konkurencija u ovom takmičenju je jaka. Možda smo mogli i više u nekim susretima, ali rezultati su otprilike u skladu sa našim očekivanjima. Cilj nam je opstanak u društvu najboljih i vjerujem da imamo kvalitet da to ostvarimo. Dobro smo radili u pripremama za proljetni dio prvenstva. Odigrali i kontrolne utakmice u Mostaru i Širokom Brijegu i bićemo spremni za nastavak takmičenja.“

Mirnesa Kurtić i Amina Mujanović sa po 4 gola su najefikasnije igračice ekipe. Albina Butković je postigla 3, a Vildana Hodžić, Jasmina Milkunić, Dženana Oštraković i Amra Žunić po 1 pogodak.

(nfsbih.ba)

fkfortunanermin karic
KOMENTARI

KOMENTARI