Sport Centar

Kao niko u BiH: FK Sarajevo blizu magične brojke od 8.000 članova

Fudbalski klub Sarajevo odavno nosi titulu sportskog kolektiva sa najvećim brojem registrovanih članova, a uskoro bi u bordo klubu mogli prijeći i magičnu brojku od 8.000 "zvaničnih" simpatizera.

Kao niko u BiH: FK Sarajevo blizu magične brojke od 8.000 članova

Naime, trenutno je registrovano 7.970 članova te je samo pitanje dana kada će se impresivna bordo brojka zaokružiti.

Kako napominju u Fudbalskom klub Sarajevo, “uplatom godišnje članarine u iznosu od 20 KM postajete dio velike bordo porodice i doprinosite jačanju i daljem razvoju FK Sarajevo”. Od ove sezone, FK Sarajevo svojim vjernim članovima nudi i nove pogodnosti.

Članovi kluba imati će mogućnost rezervacije i popust na cijene ulaznica. Samo članovi kluba mogu kupiti sezonske i polusezonske ulaznice. Osim navedenih, članovi Sarajeva ostvaruju i sljedeće pogodnosti: Popust od 20% na sve artikle iz ponude BORDO FAN SHOP-a, pristup online Fan Zoni, besplatan WI-FI internet na stadionu, e-mail i SMS newsletter te učešće u nagradnim igrama kluba.

Ovaj uspjeh FK Sarajevo i povećanje članstva rezultat je, velikim dijelom, akcije “Ja sam Sarajevo”, koja će, uzimajući u obzir brojnost fanova, uskoro možda i prerasti u kategoriju: “Mi smo Sarajevo”.

bht premijer ligafksarajevo
KOMENTARI

KOMENTARI

Semma
Gost

Gazi male plave strumfovee, strumfoveee

Vrag odnio salu
Gost

Sve fol neki clanovi a vise se raje skupi kad nekog auto udari nego njih na utakmici

Zizi
Gost

Ne seri strumfeto… jedno je broj clanova a drugo je posjeta kup utakmice sa drugoligasem u toku radnog vremena po kijametu najvecem 😉

Hordasx
Gost

mi smo divoviiiiiiii

Claann
Gost

Ma ja sve fol navijaci nema na stadionu niko
Volim te FKS

Claann
Gost

Kad bi po stoju dali godisnje za klub gdje bi nam kraj bio

wpDiscuz