Sport Centar

Kako na meč Austrija – BiH: Ostalo još malo mjesta za sve koje zanima odlazak u Beč

Kao što je danas apostrofirao i selektor nogometne reprezentacije BiH Robert Prosinečki, ogroman interes vlada za utakmicu Lige nacija Austrija - BiH u Beču.

Kako na meč Austrija – BiH: Ostalo još malo mjesta za sve koje zanima odlazak u Beč

Kao što je danas apostrofirao i selektor nogometne reprezentacije BiH Robert Prosinečki, ogroman interes vlada za utakmicu Lige nacija Austrija – BiH u Beču.

Susret se igra 15. novembra, a popularni Žuti je konstatovao kako ne pamti kada ga je toliko poznanika zvalo za ulaznice, kad su u pitanju gostujući mečevi.

Procjenjuje se da će za reprezentaciju BiH navijati više od 10.000 sretnika koji su uspjeli kupiti karte za ovaj meč.

Kao i obično, turistička agencija Centrotours organizovala je odlazak navijača Bosne i Hercegovine na utakmicu u Beč.

“U zadnjih nekoliko godina nije bilo većeg interesovanja za neku utakmicu naše reprezentacije na gostujućem terenu kao što je za ovu utakmicu. Zahvaljujući dobrim rezultatima, interesovanje za meč Zmajeva u Beču je zaista veliko”, poručuju iz Centroursa.

Agencija Centrotours organizuje odlazak na ovu utakmicu kako za navijače BiH iz dijaspore, tako i za navijače iz Bosne i Hercegovine. Za navijače koji dolaze iz dijaspore, kao i za navijače iz BiH koji putuju privatnim automobilima, rezervisana su četiri hotela u Beču i omogućena kupovina paketa smještaj + ulaznice po početnoj cijeni od 159 KM za jedno noćenje sa doručkom i ulaznicom.

Pored ovoga, Centrotours organizuje odlazak na utakmicu i avionom i autobusom. Dva su programa putovanja autobusom – putovanje bez noćenja po cijeni od 99 KM i putovanje autobusom sa jednim noćenjem u Beču sa uključenim doručkom po cijeni od 199 KM.

Za navijače koji žele putovati na obje novembarske utakmice Zmajeva, Austrija – BiH i Španija – BiH, Centrotours organizuje posebno putovanje avionom iz Sarajeva. Očekuje se da će u organizaciju Centrotours agencije na utakmicu u Beč putovati oko 600 navijača.

“U prodaji su posljednja mjesta na svim programima. Za sve putnike smo obezbjedili ulaznice za utakmicu koje koštaju 65,00 KM (kategorija 3) odnosno 130,00 KM (kategorija 1). Svi programi su dostupni na nasoj web stranici www.centrotours.ba, a više informacija može se dobiti putem telefona 033/205-481 033/214-959 i 032/409-409 ili putem Facebook stranice Centrotours Travel Agency”, poručuju iz ove agencije.

austrijafudbalska reprezentaciija bihliga nacija
KOMENTARI

KOMENTARI