Sport Centar

Kakanjski odbojkaši u Srebreniku ostvarili desetu pobjedu u nizu!

Kakanjski odbojkaši u Srebreniku ostvarili desetu pobjedu u nizu!

Nakon što su dobili prvi set rezultatom 22:25, Kakanjci su poraženi u drugom setu sa 25:20. Ipak, pokazali su bolju igru u naredna dva seta (16:25,17:25) i zasluženo slavili.

Ipak, uprkos pobjedi, trener i igrač ekipe iz Kaknja Almir Aganović kazao je kako nije zadovoljan igrom koju su njegovi igrači pružili u Srebreniku.

“Pobjedi se ne gleda u zube, bodovi se pišu. Ipak, dobili smo ekipu Srebrenika mogu reći uz lošu igru ali dovoljno za nova tri boda.”, kazao je Aganović i najavio predstojeći meč u Kaknju protiv vodeće ekipe na tabeli, brčanske Mladosti.

“Imamo sedmicu pred nama i iskoristit ćemo je najbolje što možemo da odigramo na većem nivou protiv ekipe Mladosti. Mi u toj utakmici nemamo šta izgubiti, dolazi nam prvak u goste, želim da se izigramo i uživamo u igri. Za koliko će to biti dovoljno, vidjet ćemo.”, završio je Aganović.

Vodeća Mladost je u okviru 11. kola savladala Domaljevac sa 3:0, tako da je razlika između prvoplasiranog brčanskog tima i ekipe “Kakanj 78” i dalje jedan bod.

napolivincent tan
KOMENTARI

KOMENTARI