Sport Centar

Kahvedžić: Dokazali smo da smo najbolji; Čilić: Pokušat ćemo iznenaditi naše rivale

Treća finalna utakmica play-offa za prvaka futsal Premijer lige Bosne i Hercegovine igra se u Mostaru u nedjelju 12. maja sa početkom u 19:30 sati u dvorani "Midhat Hujdur - Hujka" između aktuelnog prvaka BiH, FC Mostar SG Staklorad i ekipe MNK Brotnjo iz Čitluka.

Kahvedžić: Dokazali smo da smo najbolji; Čilić: Pokušat ćemo iznenaditi naše rivale

Treća finalna utakmica play-offa za prvaka futsal Premijer lige Bosne i Hercegovine igra se u Mostaru u nedjelju 12. maja sa početkom u 19:30 sati u dvorani “Midhat Hujdur – Hujka” između aktuelnog prvaka BiH, FC Mostar SG Staklorad i ekipe MNK Brotnjo iz Čitluka.

Prve dvije finalne utakmice su ubjedljivo pripale Mostarcima. Prva u Mostaru rezultatom 7:3, a druga u Čitluku sa 6:1.

Jedan od najboljih igrača domaćeg tima, Nermin Kahvedžić pred ovu utakmicu je rekao: “Na utakmici u Čitluku smo dokazali da smo najbolja ekipa u BiH i nadam se da ćemo to pred našim vjernim navijačima potvrditi i da ćemo doći do novog trofeja”.

Trener ekipe MNK Brotnjo, Matej Čilić pred treću utakmicu je rekao: “Naš domaćin je favorit, pozivam naše navijače da nas podrže, kao što su i do sada radili u play – offu. Pokušat ćemo iznenaditi naše rivale, da odigramo puno bolje, kako bismo finalnu seriju vratili u Čitluk”.

Glavni sudija je Željko Dragojević (Banja Luka), drugi je Vedran Marčinko (Mostar), treći, Goran Ilić (Doboj), delegat je Dragan Mejakić (Banja Luka).

fc mostar sg stakloradmnk brotnjo
KOMENTARI

KOMENTARI

Obavijesti me o
avatar
wpDiscuz