Sport Centar

Juventus Akademija BiH učestvuje na Svjetskom prvenstvu u Italiji

Fudbalski klub Juventus organizuje Juventus World cup u Italiji od 11. - 15. juna 2018, na kojem pravo učešća imaju dječaci rođeni 2006. i 2007.

Juventus Akademija BiH učestvuje na Svjetskom prvenstvu u Italiji

Svjetsko prvenstvo će biti održano u Olimpijskom selu Bardonecchia i Oulux u Torinu, u Italiji, a učešće će uzeti više od 65 Juventus Akademija iz cijelog svijeta, što znači da će nastupiti više od 1.000 dječaka.


Svečano otvorenje, finalne utakmice i ceremonija zatvaranja će biti održani na fantastičnom izdanju novoizgrađenog Juventus Allianz stadiona, a Juventus akademija je dobila pozivnicu i ima ptravo prijaviti 16 igrača, koji će predstavčljati nađšu zemlju na SP-u u Italiji.


Postoji mogućnost da roditelji koji izraze želju, također mogu putovati sa dječacima i trenerima na Juventus Academy World cup, te stoga pozivamo sve dječake rođene 2006.-2007. da se prijave u Juventus Academy Sarajevo i samim tim steknu mogućnost da učestvuju na jednom ovakvom turniru, kaže nam trener Juventus akademije Sarajevo Namik Salkić, te dodaje da zainteresovani sve informacije vezane za Juventus Academy World cup i registraciju u Juventus Academy Sarajevo potraže na zvaničnom Facebook profilu: Juventus Academy Bosnia and Herzegovina, putem e-maila: sarajevo@juventus-academy.com.

juventus akademija
KOMENTARI

KOMENTARI