Sport Centar

Jusufbegović: Čelik mora početi pobjeđivati!

Fudbaleri Čelika niti u četvtoj utakmici nastavka BH Telecom Premijer lige Bosne i Hercegovine nisu upisali pobjedu, a nakon meča trener Zeničana Nedim Jusufbegović kaže da klub mora početi pobjeđivati.

Jusufbegović: Čelik mora početi pobjeđivati!

Nakon meča u Zenici, Jusufbegović je istakao da je ekipa pala kondiciono u nastavku i nije imala snage da stigne do pobjede, te da je još puno bodova u igri.

“Rani gol nas je šokirao iz razloga što smo bili pod imperativom pobjede. Nismo dobro stajali prvo poluvrijeme. Drugo poluvrijeme smo bolje otvorili i bila je to prilika da preuzmemo kontrolu nad utakmicom, međutim primamo gol iz banalne greške. Teško se bilo vratiti, jer smo kondicino pali i nismo imali snage. Čelik mora početi pobjeđivati, a opstanak je moguć jer je još puno bodova u igri. Mislim da predanim radom možemo ostati u lige”, rekao je nakon utakmice Nedim Jusufbegović.

Trener Mladosti iz Doboja kod Kaknja Husref Musemić, pak, smatra da žali zbog dva izgubljena boda u ovom meču.

“Zaslužili smo i više od remija. Bez nekoliko ključnih igrača pokazali smo karakter i iskoristili što je Čelik bio pod pritiskom u ovom meču.”, rekao je Musemić.

fkmladostdkhusref musemicnedim jusufbegovicnkcelik
KOMENTARI

KOMENTARI